Wat is BrainRouting?

Alles wat je wilt weten over versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap

Alles wat je wilt weten over versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap

businessvrouw aan de telefoon

Je brein & persoonlijk leiderschap

Om je persoonlijk leiderschap te versterken (met weinig moeite en veel plezier zoveel mogelijk impact te hebben), heb je een ontspannen, aandachtige focus en rust nodig.

In de praktijk lukt dat natuurlijk niet altijd en raakt je hersenactiviteit nog wel eens uit balans. Dit zorgt ervoor dat je verkrampt, in de stress schiet of afhaakt. Het gevolg is energieverlies, frustratie en je komt niet meer tot optimale resultaten.

Dit hoeft niet zo zijn want ook jij kan veel meer bereiken. Vanuit rust en ontspanning zowel zakelijk als privé.

Je brein kan je trainen

Alles wat er in je leven gebeurt, gaat over gedrag en de gevolgen ervan. Dus als je jezelf en je bedrijf wilt verbeteren, moet je de kwaliteit van je gedrag verbeteren.

We trainen daar waar het er echt toe doet: je brein. Je brein stuurt aan, maar kan ook leren.

Met BrainRouting krijg je directe feedback van je eigen hersenactiviteit waardoor je wel tot 1000x meer leerervaring hebt, dan anders mogelijk zou zijn.

Dit betekent dat wij als enige in Nederland in staat zijn om in een hele korte tijd jou brein te trainen meer succesvol te reageren op elke situatie.

BrainRouting methode
Stress naar optimaal presteren persoonlijk leiderschap

Versnelde ontwikkeling

Met de unieke BrainRouting methode train je jouw hersenen. Hierdoor krijg je meer balans op het gebied van energie, veerkracht, openheid, evenwichtigheid en persoonlijk meesterschap. Dit is allemaal meetbaar.

Ook voor jou is versnelde ontwikkeling in 2 dagen mogelijk! Meting van hersenactiviteit maakt zichtbaar hoe je écht naar situaties kijkt en dat is van onschatbare waarde. Hierdoor gaan wij veel verder dan reguliere coaching of training.

Het is uniek maatwerk en nog leuk ook. Je zit relaxt in een stoel en kijkt naar een bioscoopfilm. Hierdoor kan je razendsnel nieuw succesvol gedrag 'in programmeren' en loslaten wat niet meer bij je past.  Na 2 dagen heb je bij ons zoveel geoefend dat je precies weet hoe je de beste versie van jezelf kan zijn in elke situatie.

Voordelen van BrainRouting:

  • Objectief: meting van je hersenactiviteit laat zien hoe het écht zit.
  • Effectief: je brein krijgt continu zeer gerichte feedback, waardoor je wel 1000x meer leerervaring hebt, dan anders mogelijk zou zijn.
  • Individueel: je werkt samen met je persoonlijke BrainRouting Expert die jouw programma precies passend maakt
  • Inslijten van nieuw gedrag: gebeurt tijdens je training. We gaan veel verder dan bewustzijn vergroten.
  • Resultaat: Je bent in staat om te reageren op je omgeving vanuit rust, balans en helderheid. Dit is een blijvende verandering in plaats van een ‘aangeleerd trucje’.
BrainRouting
maatwerk programma breintraining

Ultiem maatwerk

Je traint altijd individueel, samen met jouw BrainRouting Expert. Deze begeleidt jou persoonlijk, zorgt dat je optimaal kunt profiteren van de training.

Je laat je brein het harde werk doen terwijl je zelf ontspannen naar een film kijkt. De trainingslocaties bevinden zich op een landgoed, dus in de natuur. Dat betekent dat je twee dagen lang met volledige focus en vrijheid je kunt richten op je eigen ontwikkelingsproces.

We gaan verder dan inzicht: we trainen ook je nieuwe gedragspatronen in. Dankzij het vele oefenen en dankzij je BrainRouting Expert, die de moeilijkheidsgraad van de training steeds aanpast aan je vorderingen, slijt je je nieuwe gedrag razendsnel in.

In 2 dagen gegarandeerd succes

Met BrainRouting hebben we een methode ontwikkeld waardoor het gegarandeerd mogelijk is om ingesleten gedrag wél te definitief te doorbreken. Iedereen kan dat. Jij dus ook.

In onze simulator setting heb je de mogelijkheid om heel gericht en vaak te experimenteren met nieuw gedrag. Hiermee doorbreek je moeiteloos ongewenste patronen in een hele korte tijd. Na 2 dagen heb je bij ons zoveel geoefend dat je precies weet hoe je de beste versie van jezelf kan zijn in elke situatie.

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uit komt? Dan is BrainRouting de oplossing voor jou. Klik op de knop en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan.

BrainRouting

Het is alsof je een ander perspectief aanneemt en dingen waar je normaal snel een mening over hebt vanuit een andere hoek kunt bekijken.


Voor mij betekent dat minder oordelen, minder aannames en minder streng zijn voor mezelf en voor anderen.

Marit Op de Beek 
Psycholoog,
Consultant 

Marit Op de Beek

Ik had dringend behoefte aan meer focus. Mijn gedachten gingen alle kanten op en lange concentratieblokken waren bijna onmogelijk. Tijdens het traject bij Be More You ontdekte ik een 'knopje' waarmee ik alle onrust kon uitzetten. Voor het eerst van mijn leven had ik een rustig hoofd. Dat knopje is bij me gebleven en ik kan focus nu 'aanzetten'. Goud waard.

Aartjan van Erkel  
Tweevoudig auteur

bestverkochte

managementboek v/h jaar

Tweevoudig auteur bestverkochte managementboek v/h jaar

De training heeft paden geopend waarvan ik het bestaan niet wist.


Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en ik kan erop vertrouwen. Vanuit dat vertrouwen vaar ik nu mijn eigen koers richting balans en geluk.

Cecile Arnold  
Interim Manager

Hospitality Group

Interim Manager bij Hospitality Group

Het heeft bijgedragen aan het verminderen van spanning bij activiteiten buiten mijn comfort zone.


Ik pak met meer vertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid, zaken op die niet direct “mijn kopje thee zijn”. Met gezonde spanning soms, maar dat is oké.

Eva Visser
Adviseur Sectorinstituut

Transport en Logistiek

Eva Visser // Sectorinstituut Transport en Logistiek

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na mijn Be More You training.


Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.  Ik merk dat deze andere insteek tot een totaal andere energie en resultaat leidt. Iedereen wordt er beter van: mijn partners, onze klanten en ik!

David de Kock
Oprichter van

365 dagen succesvol

David de Kock

Achteraf heeft de training alle verwachtingen overtroffen. Heel bijzonder om aan de hand van hersentrainingen inzicht te krijgen in je eigen manier van denken. Daarnaast leer je met deze training veel bewuster om te gaan met situaties waardoor ik tegenwoordig efficiënter om kan gaan met kansen en valkuilen.

Rico Schilt
Operationeel directeur
Leadrs

Rico Schilt