Wat is BrainRouting?

Word wie je werkelijk bent
door intensief je brein te trainen

Word wie je werkelijk bent 
door intensief je brein te trainen 

High tech, high touch, high impact

Be More You heeft de BrainRouting-methode ontwikkeld, waarbij we gebruik maken van ontwikkelingen vanuit de neurowetenschappen en die combineren met executive coaching. Met als doel om je persoonlijk leiderschap te versterken.  

High tech: we meten je hersenactiviteit en trainen je brein met behulp van deze objectieve data.  

High touch: je coach zorgt dat jij optimaal profiteert van de training, vertaalt de technische data naar begrijpelijke taal en zorgt dat je de vertaalslag naar je dagelijks leven maakt.  

High impact: de combinatie van breintraining en executive coaching zorgt voor een fundamentele stap in je persoonlijk leiderschap.  

De invloed van je brein  

Je brein heeft een sterke invloed op hoe je in je vel zit, hoe je de wereld waarneemt, hoe je je voelt en gedraagt. Denk maar eens aan wat hormonen met een puberbrein doen en je snapt waar we het over hebben… 

Andersom laten ook jouw persoonlijke ervaringen hun sporen na in jouw brein. Een geur associeer je met die bijzondere persoon. En als je in de kramp schiet bij een dominante ouder, doe je dat vaker bij mensen, die zich ook maar enigszins dominant gedragen.  

Zo beïnvloedt je brein je leven en andersom beïnvloedt je leven je brein.

Waarom trainen we je brein?

Jij hebt je eigen persoonlijke voorkeursroutes in je brein ontwikkeld. Dit zijn neurale paden, die goed zijn ingesleten en jouw typische manier van doen beïnvloeden.  

Maar wat nu als je je jezelf wilt ontwikkelen? Juist, dan zitten die goed ingesleten neurale paden in de weg. Je neemt je voor om iets anders te doen, maar in de praktijk doe je toch vooral wat je altijd deed.  

Daarom heeft het trainen van je brein zoveel toegevoegde waarde: je slijt nieuwe paden in en daardoor worden oude paden steeds minder toegankelijk. Zo laat je los wat niet meer bij je past en ontwikkel je je echt.   

Hoe trainen we je brein?  

Je geeft voor de training aan welke ontwikkelwens je hebt. Wij meten je hersenactiviteit en en zorgen dat we dát trainen, dat jou verder helpt. De training is individueel en helemaal op maat voor jou: ultiem maatwerk dus.  

Tijdens de training zit je relaxed in een stoel en kijkt met een paar sensoren op je hoofd naar een film. De sensoren meten je hersenactiviteit en op basis daarvan krijg je tijdens het kijken naar de film continu feedback op het scherm. Hierdoor ontdekt je brein hoe je de stap zet, die je al zo lang wilt zetten.

Voordelen van BrainRouting

  • Individueel: je werkt tijdens je training 1-op-1 samen met je coach, die zorgt voor ultiem maatwerk.
  • Meten is weten: we werken met objectieve data; helder, transparant en onontkoombaar.
  • Effectief: je brein krijgt doorlopend gerichte, objectieve feedback, waardoor je veel sneller leert dan anders.
  • Spelenderwijs ontdekken: je oefent in een omgeving, waarin je veel en veilig kunt experimenteren.
  • Vergroot bewustzijn: de objectieve data laten reacties zien, waar je je nog niet bewust van was.
  • Concreet resultaat: je weet wat je wilt ontwikkelen en ontdekt hier ook hoe je dit daadwerkelijk doet.

Comfortabel, concreet en compact   

Onze trainingslocaties bevinden zich op een landgoed in de natuur en je wordt volledig ontzorgd. Je eet en slaapt bij ons op de locatie, zodat jij je aandacht volledig kunt richten op jouw ontwikkelproces.  

Doordat de trainingen zo compact en intensief zijn, is de impact groter. Dit zorgt voor verdieping van het effect van de trainingen.  

BrainRouting gaat naar de kern, heeft diepgang en is dankzij het speelse trainen ook leuk om te doen!  

Persoonlijk leiderschap  

Persoonlijk leiderschap gaat over de manier waarop jij omgaat met wat er in het leven op je pad komt.  

De rust in jezelf bewaren, ook in uitdagende omstandigheden. Je laat niet de omstandigheden bepalen, maar kiest zelf hoe je hier mee omgaat. Je luistert naar je innerlijk kompas, stemt af op jezelf en je omgeving en neemt de regie.  

Je hebt een open mind, weet wie je bent en wat je kunt. Je lijdt of leidt je leven niet alleen, je creëert jouw leven. Je zou zelfs kunnen zeggen dat persoonlijk leiderschap gaat over je levenskunst! 

Hoe versterkt BrainRouting mijn persoonlijk leiderschap?  

Persoonlijk leiderschap begint bij de rust in jezelf bewaren. En dus ook bij de rust in je brein.  

Het dagelijks leven verstoort die rust vaker dan je door hebt. Bijvoorbeeld door de hoeveelheid prikkels, werk of gedoe. Je verkrampt, schiet in de stress, voelt je gefrustreerd of anderszins uit balans. Helaas: weg rust, weg persoonlijk leiderschap.  

Door de balans in je brein te herstellen, herpak je de rust en regie en herstel je je persoonlijk leiderschap. BrainRouting helpt je te ontdekken hoe jij de rust en regie weer herpakt! 

Het is alsof je een ander perspectief aanneemt en dingen waar je normaal snel een mening over hebt vanuit een andere hoek kunt bekijken.


Voor mij betekent dat minder oordelen, minder aannames en minder streng zijn voor mezelf en voor anderen.

Marit Op de Beek 
Psycholoog,
Consultant 

Marit Op de Beek

Ik had dringend behoefte aan meer focus. Mijn gedachten gingen alle kanten op en lange concentratieblokken waren bijna onmogelijk. Tijdens het traject bij Be More You ontdekte ik een 'knopje' waarmee ik alle onrust kon uitzetten. Voor het eerst van mijn leven had ik een rustig hoofd. Dat knopje is bij me gebleven en ik kan focus nu 'aanzetten'. Goud waard.

Aartjan van Erkel  
Tweevoudig auteur

bestverkochte

managementboek v/h jaar

Tweevoudig auteur bestverkochte managementboek v/h jaar

De training heeft paden geopend waarvan ik het bestaan niet wist.


Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en ik kan erop vertrouwen. Vanuit dat vertrouwen vaar ik nu mijn eigen koers richting balans en geluk.

Cecile Arnold  
Interim Manager

Hospitality Group

Interim Manager bij Hospitality Group

Het heeft bijgedragen aan het verminderen van spanning bij activiteiten buiten mijn comfort zone.


Ik pak met meer vertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid, zaken op die niet direct “mijn kopje thee zijn”. Met gezonde spanning soms, maar dat is oké.

Eva Visser
Adviseur Sectorinstituut

Transport en Logistiek

Eva Visser // Sectorinstituut Transport en Logistiek

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na mijn Be More You training.

Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.  Ik merk dat deze andere insteek tot een totaal andere energie en resultaat leidt. Iedereen wordt er beter van: mijn partners, onze klanten en ik!

David de Kock
Oprichter van

365 dagen succesvol

David de Kock

Achteraf heeft de training alle verwachtingen overtroffen. Heel bijzonder om aan de hand van hersentrainingen inzicht te krijgen in je eigen manier van denken. Daarnaast leer je met deze training veel bewuster om te gaan met situaties waardoor ik tegenwoordig efficiënter om kan gaan met kansen en valkuilen.

Rico Schilt
Operationeel directeur
Leadrs

Rico Schilt