Wat is Brain Routing?

Alles wat je wilt weten over versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap

Wat is Brain Routing?

Alles wat je wilt weten over versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap

businessvrouw aan de telefoon

Je brein & persoonlijk leiderschap

Om je persoonlijk leiderschap te versterken (met weinig moeite en veel plezier zoveel mogelijk impact te hebben), heb je een ontspannen, aandachtige focus en rust nodig.

Dat is de state-of-mind, die ontstaat als je hersenactiviteit in balans is.

In de praktijk lukt dat natuurlijk niet altijd en raakt je hersenactiviteit nog wel eens uit balans. De kunst van persoonlijk leiderschap is dat te herkennen en te herstellen.

Je brein kan je trainen

We trainen daar waar het er echt toe doet: je brein. Je brein stuurt aan, maar kan ook leren. Dat heet neuroplasticiteit en daar maken we gebruik van.

Je kunt de hersenen zien als een dynamisch, fijn vertakt wegennetwerk. Er zijn miljarden neurale paden, die gebruikt worden op het moment dat je bijvoorbeeld iets denkt, voelt of doet.

Je persoonlijk leiderschap versterken, vraagt om het ‘herinrichten’ van je neurale wegennetwerk in je brein: nieuwe verbindingen versterken en het verzwakken van oude. Dat herinrichten van je neurale wegennetwerk doen we door je brein intensief te trainen.

brainrouting methode
brainrouting methode

Objectief vertrekpunt & brainrouting programma

We starten met het maken van een beginmeting: we meten jouw hersenactiviteit. Dit geeft informatie hoe jij met de dingen omgaat en hoe je naar de wereld kijkt. De gegevens van de meting verwerken we tot je persoonlijke profiel.

Ook het trainen gebeurt objectief en inzichtelijk. De sensoren meten real-time je hersenactiviteit en op basis hiervan zie jij de feedback op het scherm.

Voordelen van BrainRouting:

De voornaamste voordelen op een rij:

  • Objectief: meting van je hersenactiviteit laat zien hoe het écht zit.
  • Effectief: je brein krijgt continu zeer gerichte feedback, waardoor je wel 1000x meer leerervaring hebt, dan anders mogelijk zou zijn.
  • Individueel: je werkt samen met je persoonlijke Brain Routing Expert die jouw programma precies passend maakt
  • Inslijten van nieuw gedrag: gebeurt tijdens je training. We gaan veel verder dan bewustzijn vergroten.
  • Onderliggende patronen: daar werk je aan. Daardoor is het resultaat altijd een fundamentele oplossing in plaats van een ‘aangeleerd trucje’.
brainrouting
maatwerk programma breintraining

Ultiem maatwerk

Je traint altijd individueel, samen met jouw Brain Routing Expert. Deze begeleidt jou persoonlijk, zorgt dat je optimaal kunt profiteren van de training en past hiervoor de instellingen van de training voortdurend aan, zodat jij je steeds verder ontwikkelt.

Daar waar de techniek je hersenactiviteit laat zien, maakt de expert de vertaling naar je gedrag. Je reflecteert samen op je gedragspatronen. Je wordt zo steeds meer bewust van je eigen balans, hoe je die balans behoudt en hoe je die weer herstelt in de oefenomgeving.

Je BrainRouting Expert geeft je op basis van je hersenactiviteit voortdurend feedback, stelt vragen en bespreekt het effect van jouw gedrag in het hier en nu. Hierdoor word je je steeds meer bewust van wat je denkt, voelt en wilt. Je ontdekt wie je werkelijk bent als je je oude triggers achter je laat en je nieuwe gedrag de boventoon laat voeren.

100% aanbevelingsgarantie

Met BrainRouting hebben we een methode ontwikkeld waardoor het gegarandeerd mogelijk is om ingesleten gedrag wél te definitief te doorbreken. Iedereen kan dat. Jij dus ook.

Hoogstwaarschijnlijk denk je nu ‘dat klinkt als too good to be true’. Je bent in goed gezelschap want dat denken de meeste mensen voordat ze kennis met ons hebben gemaakt.

En achteraf? De meest gehoorde quote van onze deelnemers is ‘dit gun je iedereen’. Niet alleen net na het doorlopen van hun programma, maar ook jaren later nog.

Vandaar onze 100% aanbevelingsgarantie voor onze brainrouting methode.

brainrouting