Over ons

Het ontstaan van Be More You

De mooiste variant van jezelf zijn: dat wil iedereen. Want met een ontspannen brein merk je dat je blikveld zich verruimt en dat je gemakkelijker verbindingen aangaat met anderen.

Ik was altijd op zoek naar mogelijkheden om mij als persoon te ontwikkelen en in 2009 ontdekte ik iets nieuws: een technologie, waarmee ik mijn kwaliteiten kon verdiepen en mijn impact kon vergroten. Ik was nieuwsgierig, heb het uitgeprobeerd en was onder de indruk van het resultaat. Het voelde alsof ik wakker werd in een andere wereld. Ook mijn omgeving was blij met mijn ontwikkeling: ik was een prettiger persoon geworden om mee samen te zijn en/of werken.

Dit gunde ik iedereen! Omdat ik zelf ondernemer was, heb ik mijn collega’s de mogelijkheid geboden om hetzelfde mee te maken. Aangestoken door mijn enthousiasme heeft iedereen gebruik gemaakt van dit aanbod om te kijken of het bij hen ook zou werken. En dat deed het!

Dat maakte grote indruk op mij. Toen het duidelijk werd dat de effecten echt blijvend waren, was ik overtuigd dat deze methodiek met de wereld gedeeld moest worden. Ik wilde dat andere professionals ook de kans kregen om hun verborgen potentieel aan te boren. In februari 2010 werd ik midden in de nacht klaarwakker en dacht “dit ligt op mij te wachten om in de wereld te zetten”. Dat gevoel was zo sterk dat ik de volgende ochtend zowel mijn vrouw als mijn zakelijk compagnon heb geïnformeerd over de oprichting van mijn nieuwe bedrijf ‘Be More You’.
Iedereen verklaarde me voor gek dat ik een miljoenenbedrijf inruilde voor een ongewisse start van een nieuw bedrijf in een totaal andere branche. Toch ben ik deze weg vol vertrouwen ingeslagen. Ik heb niets onderzocht. Ik ben gewoon gegaan. Vanuit vertrouwen en een diep innerlijk weten dat het goed was. En ik ben nog altijd dankbaar dat ik de moed heb gehad om deze stap te zetten. Iedere dag word ik opgetild door de positieve ervaringen van deelnemers en dat motiveert mij om door te gaan.

Met Be More You leef ik mijn missie en lever ik mijn unieke bijdrage aan een betere wereld. Dit is ook direct onze missie als bedrijf: we willen zoveel mogelijk mensen in staat stellen om vanuit hun missie hun unieke bijdrage te leveren. We noemen deze unieke bijdrage ‘Contribution Footprint’.

Inmiddels hebben meer dan duizend mensen hun weg gevonden. De weg naar Be More You, maar nog belangrijker: een soepeler weg in hun eigen brein.

Marco Karman
Oprichter van Be More You

Marco Karman eigenaar Be More You

Marco Karman, Founder

Caroline Klooster BrainRouting Master Be More You coach

Caroline Klooster, BrainRouting Master

Sanne Graat BrainRouting expert Be More You coach

Sanne Graat, BrainRouting Expert

Jolande van Driel BrainRouting Expert Be More You coach

Jolande van Driel, BrainRouting Expert

Anya van Til, BrainRouting Expert

Onze bijdrage aan jouw unieke bijdrage

In onze optiek ontwikkelt iedereen in de loop van het leven een unieke blik op de werkelijkheid. Jij dus ook. Bij Be More You, geloven we dat iedereen hiermee een unieke bijdrage kan leveren. Jij dus ook.

Wij noemen deze unieke bijdrage jouw Contribution Footprint.
Met onze programma’s helpen we je om het beste uit jezelf te halen.
Als dat lukt zit je beter in je vel, verbeter je samenwerking met anderen en vergroot je je impact.

Dat laatste gunnen we iedereen. Jou dus ook.

Onze methode BrainRouting

Sinds 2010 richten we al onze energie en expertise op de ontwikkeling van intensieve, individuele maatwerkprogramma's voor de versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.

Het gericht trainen van hersenactiviteit is vanaf dag één een cruciaal onderdeel van al onze programma's. We hebben met BrainRouting een methode ontwikkeld waardoor het gegarandeerd mogelijk is om ingesleten gedrag wél te definitief te doorbreken. Iedereen kan dat. Jij dus ook.

De meest gehoorde quote van deelnemers na afloop? 'Dit gun ik iedereen'

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

Be More You whitepaper

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD