In 2 dagen tijd meer rust in je hoofd

Ontdek tijdens het 1:1 maatwerkprogramma hoe het anders kan.

Balance

Versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap in 2 dagen

Beoordeeld met een 9,3 door 1250+ deelnemers

Ervaring Symen Wahle - BrainRouting
" Hoe mooi zou het zijn als iedereen zich zo zichzelf zou mogen en kunnen voelen En wat dat voor effecten dat kan hebben in levensgeluk, in je relatie tot anderen, in je impact op de wereld. Dat zou ik echt echt iedereen gunnen.  "

Ervaring Ingrid Kingma - BrainRouting
"Had ik dit maar eerder geweten.
Het lijkt wel alsof alles veel luchtiger is.
Ik was gewoon altijd bloedserieus en maakte me druk om bijna alles. Nu geniet ik iedere dag en ik ben ik veel rustiger.
"

Ervaring Bart van Rooij - BrainRouting
"Met veel minder hard werken eigenlijk kan je eigenlijk meer bereiken. Ik kreeg feedback terug vanuit mijn omgeving, vooral mijn vriendin dan. Je bent steeds fijner thuis, rustiger. Je laat je minder meeslepen door alles wat op werk gebeurt. "

Versnelde transformatie

Be More You geeft jou de mogelijkheid om ingesleten automatisch gedrag succesvol en in 2 dagen te transformeren naar impactvol gedrag.

We starten hiervoor aan de bron waar je gedrag bepaald wordt: je brein.

Door meting van je hersenactiviteit komen we direct en objectief bij je huidige state-of-mind en ontwikkelpotentieel. Van daaruit gaan we aan de slag om jou in iedere situatie rust en overzicht te laten bewaren. BrainRouting noemen we dat.

Het werkt verrassend verhelderend, snel en effectief. Is bovendien nog leuk ook!

balance basic

Succeservaringen

Hoe zien de 2 dagen eruit?

Het effect is blijvend

Je hersenactiviteit train je met onze methode BrainRouting. We beginnen met het in kaart brengen van je wegennetwerk in je brein. En daarna starten we met trainen.

Tijdens het trainen meten we je hersenactiviteit met sensoren op je hoofd terwijl je naar een film te kijken. Dit geeft objectieve informatie over hoe jij reageert. Op de film en in het dagelijks leven.

Bovendien krijg je doorlopend feedback op je scherm. We bieden we je daardoor wel 1000x meer leerervaring als anders mogelijk is. Zo ontdek je hoe je soepel en slim gebruik maakt van jouw eigen wegennetwerk, hoe je op een andere manier kunt reageren en welk effect dat heeft.

Dat zorgt er voor dat je tijdens je programma nieuwe gewoontes inslijt die je dichter bij je doel brengen.

Daarom is BrainRouting zo effectief: je wordt je niet alleen bewust, maar leert ook hoe het anders en makkelijker kan. Vandaar: simpel en speels.

Praktische informatie

Programma
2 opeenvolgende dagen met tussenliggende hotelovernachting.
3 maanden ondersteuning van je coach + digitaal.

Aantal deelnemers
Volledig 1-op-1 maatwerkprogramma.

Locaties trainingscentrum
• Berg en Dal (bij Nijmegen)
• Driebergen (bij Utrecht)

Startdata
Er zijn wekelijks startmogelijkheden. In het gratis adviesgesprek bespreken wij mogelijke startdata.

Investering
2-daagse training € 2995,-
Exclusief hotel & catering € 275,-
Alle bedragen zijn ex btw.

balance basic training

2 dagen 'me-time'

Wij gaan voor resultaat, daarom is dit programma intensief en duurt het 2 volle dagen.

Onze trainingslocaties kiezen we op comfort, rust en inspiratie. Midden in de natuur, voorzien van alle luxe, gemak en fijne gerechten.

We zorgen er voor dat alles praktisch perfect geregeld is. Zo kun jij je volledig op het ervaren en doorleven van je ultieme maatwerkprogramma richten.

Ultiem maatwerkprogramma

Onze BrainRouting programma's zijn altijd individueel maatwerk.

Je werkt 2 dagen intensief samen met je BrainRouting Expert die je begeleidt bij jouw ontwikkelvraag. Tijdens je programma meten we je hersenactiviteit terwijl jij naar een film kijkt. Dit spiegelt hoe je reageert in het dagelijks leven en maakt je bewust van je 'automatische piloot'.

Het zorgt er voor dat je echt gaat voelen en ervaren hoe het anders kan. Hierdoor gaan wij veel verder dan reguliere coaching of training. Na 2 dagen heb je bij ons zoveel geoefend dat je precies weet hoe je jezelf herpakt.

balance basic programma
Marco Karman - Founder Be More You

Marco Karman - Founder Be More You

Succesgarantie

Be More You is gespecialiseerd in gedragsverandering net zoals alle trainers, coaches en therapeuten, alleen dan niet door woorden te gebruiken, maar slimme technologie.

Dit betekent dat wij als enige in Nederland in staat zijn om in een hele korte tijd jou brein te trainen meer succesvol te reageren op elke situatie.

Met BrainRouting hebben we een methode ontwikkeld waardoor het gegarandeerd mogelijk is om ingesleten gedrag wél definitief te doorbreken. Iedereen kan dat. Jij dus ook.

Na 13 jaar doorontwikkeling ligt het succespercentage boven de 99%. Ben jij hier klaar voor? Het stelt je in staat om je zelfs in stressvolle situaties vanuit rust, balans en helderheid te reageren op hetgeen er gebeurt in je leven.

Is dit iets voor jou?

Hoe zou het zijn dat je makkelijk in staat bent om te reageren op je omgeving vanuit rust, balans en helderheid?

Als je dit interessant vindt, dan nodig ik je uit om met ons te gaan werken. Klik op de knop ‘Plan een intakegesprek’. Dan vertel ik je welk resultaat je in jouw situatie kan verwachten binnen 2 dagen en kijken we voor een geschikte datum. Je bent van harte welkom. Wie weet tot binnenkort!

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten. 
Plan dan een gratis adviesgesprek om jouw situatie te bespreken. 

Trainingslocaties in het midden van het land in de natuur

Veel gestelde vragen

Werkt BrainRouting ook voor mij?

Ook voor jou is versnelde ontwikkeling in 2 dagen mogelijk! Meting van hersenactiviteit maakt zichtbaar hoe je écht naar situaties kijkt en dat is van onschatbare waarde. Hierdoor kan je razendsnel nieuw succesvol gedrag 'in slijten' en loslaten wat niet meer bij je past. Na 2 dagen heb je bij ons zoveel geoefend dat je precies weet hoe je de beste versie van jezelf is in elke situatie.

Wat is BrainRouting eigenlijk?

Met BrainRouting train je je brein met laserprecisie. Naast inzicht biedt het je zo de mogelijkheid om nieuwe gedragspatronen direct in te slijten. Dankzij de directe feedback van je eigen hersenactiviteit maakt BrainRouting het mogelijk om tot 1000x meer leerervaring te krijgen dan anders mogelijk is. Daardoor heb je in 2 dagen gegarandeerd succes.

Is meten hersenactiviteit veilig?

Tijdens een BrainRouting training meten we de hersenactiviteit, dit is volkomen veilig. Hierdoor maken we het interne wegennetwerk van je brein real-time voor je zichtbaar. Zo word je snel bewust hoe je reageert. In onze simulator setting heb je de mogelijkheid om heel gericht en vaak te experimenteren met nieuw gedrag. Hiermee doorbreek je moeiteloos ongewenste patronen in een hele korte tijd.

Gedrag veranderen in 2 dagen? Kan dat echt?

Eigenlijk kan je brein alleen veranderen met genoeg succeservaring. Normaal doe je hier weken, maanden of zelfs jaren over. Met BrainRouting gaat dit veel sneller omdat we je heel veel succeservaringen bieden in 2 dagen. Hierdoor ontdek je welk ander gedrag bij je past en welk effect dat heeft. Dit betekent dat wij als enige in Nederland in staat zijn om je brein in een hele korte tijd te trainen succesvoller te reageren op elke situatie.

Is het de investering waard?

Na 13 jaar doorontwikkeling ligt het succespercentage boven de 99%. Als enige in Nederland zijn wij in staat om je brein in een hele korte tijd te trainen succesvoller te reageren op elke situatie. Ben je na afloop niet tevreden? Dan crediteren de investering in het programma. Zonder voorbehoud of kleine lettertjes.

Ben jij hier klaar voor? Het stelt je in staat om je zelfs in stressvolle situaties vanuit rust, balans en helderheid te reageren op hetgeen er gebeurt in je leven.


Beoordeeld met een 9,3 door 1250+ deelnemers

Ik vind het effect van deze training op mezelf, mijn privé– en zakelijke omgeving ronduit verbluffend. Hierdoor komen de kwaliteiten van alle medewerkers veel meer tot hun recht en worden er betere resultaten behaald binnen ons bedrijf. Dit terwijl het op dit moment in mijn leven drukker is dan ooit tevoren. Van mijn gezin hoor ik ook dat ik “echt thuis” ben (in plaats van verzonken in gedachten of aan het werk).

Piet van Vugt 

CEO Pink Elephant

Piet van Vugt

De belangrijkste doelstelling voor mijn training was om meer voldoening te halen uit de kwaliteit van het door mij geleverde werk. Ik ervaar nu iedere keer weer dat de weg naar negatieve gedachten definitief is afgesloten.

Ik geniet van complimenten van anderen en reflecteer mijn eigen functioneren nu veel objectiever. Missie geslaagd: bevrijd van onnodige zelfkritiek!

Monique Ooms

Gespreksleider
en tekstschrijver

Ik heb een beter en breder inzicht gekregen in wat er om me heen gebeurt en hoe ik daar mee om kan gaan. Hierdoor reageer en acteer ik bewust, maar door de training inmiddels ook vanzelf anders in bepaalde situaties dan voor de trainingen. Hierdoor heb ik meer rust voor mezelf gecreëerd en kan ik beter dingen loslaten.

Frank van Donk

Directeur
Schadegarant

Directeur Schadegarant

Met volledige aandacht veel meer in het hier en nu. Ik moet minder, heb minder zelfkritiek en ervaar meer moed.

Eelco Liebrand 
Portfolio Manager

HR Solutions, Unit4

Een bijzondere ervaring die me volledig in balans heeft gebracht! Ik voel me rustiger en ervaar de kwaliteit van "leven in het hier en nu".

Joël van Dorst
Eigenaar FYLO
Advies B.V. 

Joël van Dorst

Van jagen naar genieten. Ik ben besluitvaardiger en heb vertrouwen in de toekomst zonder te jagen.

Lianne Ebbinkhuijsen
Serial Entrepreneur
Business Strategist

Lianne Ebbinkhuijsen

Vooraf was ik kritisch over een dergelijke training.. Achter heeft de investering van twee dagen ‘BrainRouting’ mij directe meerwaarde geleverd. Direct trainen op je brein is verbazingwekkend verhelderend. Het was inspirerend, vernieuwend en confronterend.

Eelco Liebrand 
Group HRD Manager

Royal Boon Edam

Pjotr Hoekstra

Naar de essentie: voelen, ervaren, realiseren i.p.v. denken. De rest is bijzaak. Dit is het fundament van echt zelfinzicht en transformatie.


Yuri van Geest 
Co-owner

Exponential Organisations

Yuri van Geest

De trainingen hebben mijn leven op veel vlakken positief veranderd. In de trainingen heb ik geleerd om mijzelf niet te verliezen op het moment dat er iets gebeurt, bijvoorbeeld als ik met iemand samenwerk.

Jonathan van Melle
Programma manager
Intercultural Learning Lab

Jonathan van Melle

Het is alsof je een ander perspectief aanneemt en dingen waar je normaal snel een mening over hebt vanuit een andere hoek kunt bekijken.


Voor mij betekent dat minder oordelen, minder aannames en minder streng zijn voor mezelf en voor anderen.

Marit Op de Beek 
Psycholoog,
Consultant 

Marit Op de Beek

Ik had dringend behoefte aan meer focus. Mijn gedachten gingen alle kanten op en lange concentratieblokken waren bijna onmogelijk. Tijdens het traject bij Be More You ontdekte ik een 'knopje' waarmee ik alle onrust kon uitzetten. Voor het eerst van mijn leven had ik een rustig hoofd. Dat knopje is bij me gebleven en ik kan focus nu 'aanzetten'. Goud waard.

Aartjan van Erkel  
Tweevoudig auteur

bestverkochte

managementboek v/h jaar

Tweevoudig auteur bestverkochte managementboek v/h jaar

De training heeft paden geopend waarvan ik het bestaan niet wist.


Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en ik kan erop vertrouwen. Vanuit dat vertrouwen vaar ik nu mijn eigen koers richting balans en geluk.

Cecile Arnold  
Interim Manager

Hospitality Group

Interim Manager bij Hospitality Group

Het heeft bijgedragen aan het verminderen van spanning bij activiteiten buiten mijn comfort zone.


Ik pak met meer vertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid, zaken op die niet direct “mijn kopje thee zijn”. Met gezonde spanning soms, maar dat is oké.

Eva Visser
Adviseur Sectorinstituut

Transport en Logistiek

Eva Visser // Sectorinstituut Transport en Logistiek

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na mijn Be More You training. Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.  Ik merk dat deze andere insteek tot een totaal andere energie en resultaat leidt. Iedereen wordt er beter van: mijn partners, onze klanten en ik!

David de Kock
Oprichter van

365 dagen succesvol

David de Kock

Achteraf heeft de training alle verwachtingen overtroffen. Heel bijzonder om aan de hand van hersentrainingen inzicht te krijgen in je eigen manier van denken. Daarnaast leer je met deze training veel bewuster om te gaan met situaties waardoor ik tegenwoordig efficiënter om kan gaan met kansen en valkuilen.

Rico Schilt
Operationeel directeur
Leadrs

Rico Schilt

Wat levert BrainRouting op?

Gerichte energie en aandacht

Focus op het hier en nu

Rust in je hoofd

Helderheid en kracht

Zelfvertrouwen en effectiviteit

Betere keuzes maken