Je ontwikkelvraagstukken worden letterlijk zichtbaar en daarmee is het onontkoombaar.

Testimonials

Je ontwikkelvraagstukken worden letterlijk zichtbaar en daarmee is het onontkoombaar.

Frank van Donk, directeur Schadegarant

Wat was je doel? Wat wilde je bereiken?

Ik wilde meer aan mezelf werken. Inzicht krijgen in mijzelf en de onbewuste keuzes die ik dagelijks maak. Ik wilde daar beter mee omgaan en ruimte creëren om daar in te kunnen veranderen. Ik heb altijd een hoge ambitie, een hoge betrokkenheid en een flinke dosis passie. Dat heeft me veel gebracht, maar heeft ook nadelen.

Hoe beïnvloedde dat jou in je werk, in je leven en in relaties met anderen?

Ik nam veel hooi op mijn vork en voelde me overal verantwoordelijk voor. Trok veel zaken naar mij toe en verwachte dezelfde houding van anderen. Ik kwam door de training tot het inzicht dat dat niet altijd eerlijk is om te verwachten van anderen. Als jij het voortouw neemt, geef je anderen minder ruimte en gaan anderen erop vertrouwen dat jij dingen op blijft pakken. Door meer te ontspannen, los te laten maar wel betrokken te blijven laat ik problemen meer waar ze horen te zijn en geef ik anderen meer kans om zich te ontwikkelen.

Waarom koos je voor be more you?

Via een goede relatie ben ik bij Be More You terecht gekomen en na het oriënterende gesprek wilde ik het graag gaan doen. Ik wilde aan mezelf werken en was geïntrigeerd door de methodiek en nieuwsgierig.

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar had geen twijfels. Vol overtuiging de training in gegaan en positief verrast!

Kun je iets vertellen over je ervaring tijdens de training?

Superleuke trainingen. Een fijne trainer, een ontspannen sfeer, trainen op een prettige locatie met een goed programma. Het was aan de ene kant relaxed, maar aan de andere kant was het hard werken. Ik vond het vooral heel leuk en leerzaam.

Wat is het effect van je training op je relaties met anderen?

Ik heb een beter en breder inzicht gekregen in wat er om me heen gebeurt en hoe ik daar mee om kan gaan. Hierdoor reageer en acteer ik bewust, maar door de training inmiddels ook vanzelf anders in bepaalde situaties dan voor de trainingen. Hierdoor heb ik meer rust voor mezelf gecreëerd en kan ik beter dingen loslaten.

In eerste instantie was dit best verwarrend want ik moest hier zelf aan wennen maar mijn omgeving ook. Dit was in het begin lastig maar het werd gaandeweg een nieuwe balans. Toen het eenmaal was geland vond ik de balans beter en kwam er rust. Ik ging meer dingen terug leggen bij anderen, minder zelf doen.

Sterker nog het echt niet meer zelf doen. Dat levert me inmiddels veel rust op en tijd voor andere zaken. Groot pluspunt is ook dat er nu ook andere oplossingen ontstaan die soms zelfs beter zijn.

Hoe heeft je training bijgedragen aan je ontwikkeling?

Door de methode BrainRouting praat je niet alleen met je coach over je ontwikkelvraagstukken. Ze worden letterlijk zichtbaar en daarmee is het onontkoombaar. Van daaruit is de combinatie van de gesprekken met je coach en de methodiek van be more you ideaal om écht aan jezelf te sleutelen.

Dat geeft een fijn gevoel. Ik ben verder in mijn ontwikkeling waardoor ik beter voor mezelf en daarmee voor anderen kan zorgen.

Beveel je deze training aan anderen aan?

Zeker! Ideale manier om op een prettige manier aan jezelf te werken.


Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

Whitepaper aanvragen
Laat je inspireren

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD