Zeer rendabele investering

Piet van Vugt, CEO Pink Elephant

Fan sinds 2010

Ik ben al in 2010 in contact gekomen met Be More You. Ik was direct geïnteresseerd in de wetenschappelijke aanpak. Ik begreep ook dat je door de training nieuwe neurale verbindingen kunt creëren. Deze neurale verbindingen zorgen ervoor dat het trainingsresultaat blijvend is. Ik vind het effect van deze training op mezelf, mijn privé– en zakelijke omgeving ronduit verbluffend. Ik voel ook dat mijn ontwikkeling nu zelfs nog doorgaat.

Betere leider

Door de training is mijn leiderschapsstijl aanzienlijk verbeterd. Voorheen zat ik erg kort op de projecten waar ik bij betrokken was. Het natuurlijke gevolg was dat ik mijn medewerkers daardoor onvoldoende ruimte bood voor eigen initiatieven. Nu stel ik me veel meer coachend op, waardoor iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt. Hierdoor komen de kwaliteiten en creativiteit van alle medewerkers veel meer tot hun recht en worden er betere resultaten gehaald binnen ons bedrijf.

Betrokkenheid medewerkers vergroot

Voorheen kostte het me moeite en energie om mijn medewerkers betrokken te krijgen bij mijn plannen en hun inbreng daarin mee te nemen. Ik ben nu aanzienlijk minder tijd kwijt om de activiteiten die ik wil ontplooien concreet te maken. Ik kijk er nu werkelijk naar uit om samen met mijn mensen de best mogelijke oplossingen te ontwikkelen. De ruimte die ik nu bied, leidt sneller tot betere ideeën en resultaten en een hogere betrokkenheid van de medewerkers.

“Echt thuis”

Ik merk dat ik in een energiegolf zit, waarin ik vanzelf mijn innerlijke rust bewaar. Dit terwijl het op dit moment in mijn leven drukker is dan ooit tevoren. Van mijn gezin hoor ik ook dat ik “echt thuis” ben (in plaats van verzonken in gedachten of aan het werk), met werkelijke aandacht voor mijn gezinsleden.

Zeer rendabele investering

Deelnemers zitten door de training blijvend beter in hun vel en benutten hun talenten veel meer. Daarnaast acteer je, met volledige aandacht, veel meer in het hier en nu. Hierdoor creëert de Be More You training grote toegevoegde waarde voor zowel deelnemer als bedrijf!
Ik ben ervan overtuigd dat de training economisch een zeer rendabele investering is.

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD