“Wow…wat ik geleerd heb pas ik automatisch toe.”

Sandra Bergakker-Ammerlaan, Hoofd Bedrijfsvoering/Clustercontroller, Gemeente Rotterdam

Mijn collega Astrid Suurmeijer heeft me opmerkzaam gemaakt op Be More You. Wat me vooraf aansprak in de training is de wetenschappelijke (neurologische) basis die er achter zit. Ik ervaar het achteraf als een absolute meerwaarde dat ik sinds de training mijn inzichten als een natuurlijk iets toepas, ik hoef er niet over na te denken, het gaat vanzelf. Dit is een wezenlijk verschil met mijn ervaringen met eerdere trainingen: daar ervoer ik veel meer dat ik eerst de situatie moest herkennen en daarin dan vervolgens het nieuw geleerde actief moest toepassen.

Van moeite met mensen meenemen

Voorheen kostte het mij af en toe moeite om collega’s, directie en soms ook medewerkers te overtuigen van mijn plannen of ideeën. Wanneer ik bijvoorbeeld een presentatie verzorgde, bleef ik tot op het laatste moment zaken aanpassen en wel 1000 scenario’s over het mogelijke verloop doordenken. Ik werd hierdoor onrustig en onzeker.

Naar moeiteloos mensen meenemen

Laatst had ik een presentatie met een stevig verhaal over een onderwerp waarbij ik een redelijk radicale koerswijziging voorstelde. De aanwezigen onderschreven mijn voorstel en waren enthousiast. Voor mijn gevoel heb ik het niet anders gedaan dan voorheen, maar mijn directeur koppelde terug dat ik de presentatie heel stevig heb neergezet, met zelfvertrouwen en zonder enige twijfel. Toen ik hem aangaf dat dit door mijn training kwam antwoordde hij “oh, dan heeft het zijn geld al opgebracht!”.

Ik beveel mijn Be More You training in ieder geval van harte aan: op een schaal van 0 tot 10, geef ik een 10. Nadeel van mijn training? Er wordt sindsdien veel vaker een beroep op me gedaan voor werkgroepen en commissies …..

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD