Van jagen naar genieten

Lianne Ebbinkhuijsen, Serial Entrepreneur, Business Strategist, Leadership Consultant

Als ambitieuze ondernemer heb ik jarenlang in de jaagstand gestaan. Ik kreeg dingen gedaan en boekte successen, maar wel ten koste van veel wilskracht, discipline en stress.

Diep van binnen geloofde ik altijd al dat het makkelijker moest kunnen. En deze 2-daagse hebben die overtuiging bevestigd. Ik ken geen enkel ontwikkelingsprogramma dat zo aangenaam is als dit en dat zo snel resultaat boekt. En ik heb al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De eerste effecten waren dat ik beter sliep en minder snel uit het veld geslagen werd door situaties die me vroeger een hele dag konden ‘bezetten’ met stress.

Ook mijn ‘hersteltijd’ als ik ergens boos op ben, is na deze training opvallend korter geworden. Dat is fijn voor mezelf, voor mijn omgeving en maakt me veel productiever. In totaliteit voel ik me meer gecentreerd en nog meer bij mezelf.

Dat zijn dan wat vage woorden misschien, maar dat betekent dat ik makkelijker besluiten neem, mijn intuïtie nog meer vertrouw en vertrouwen heb in de toekomst zonder te moeten jagen. Die winst is elke dag voelbaar en maakt dat ik meer momenten heb waarin ik kan zeggen ‘life is good’. En dat gun ik iedereen.

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD