Jullie maken het verschil omdat jullie hersenen trainen.

Piet Vandenbroucke, VP IBP and Supply Chain, Curium Pharma

Wat was je doel?

Ik wilde mezelf verbeteren in het tot rust brengen en ontspannen, en in het echt mediteren.

Waarom koos je voor Be More You?

Omdat jullie het verschil maken, omdat jullie de hersenen trainen. Ik heb ervaren in een eerdere training dat het niet een theoretische les is of een vaag inzicht. Het is een heel concrete manier om te oefenen op ontspanning. De eerste keer was ik enorm geïntrigeerd en benieuwd, ik was geïntrigeerd. De tweede keer wist ik exact wat ik kon verwachten en had ik ook wel grote verwachtingen. En daar is ook aan voldaan. Dus dat is bijzonder.

Wat heeft de training je opgeleverd?

Wat ik zocht te vinden, heb ik exact gevonden, maar veel breder dan wat ik zelf had verwacht. Ik heb het gevoel dichter bij mezelf te zijn, meer in mijn lichaam. Ik had al het theoretisch inzicht dat ontspannen zijn op elk moment van de dag eigenlijk de beste manier is om in het leven te staan. Maar in de dagen na de training bleek ik inderdaad in staat te zijn om die ontspannenheid op ieder moment van de dag opnieuw te kunnen oproepen door de fysieke en mentale herinnering aan de training. En ik werd enthousiast van het besef dat ik in staat ben om in het oefenen van deze ontspanning altijd maar beter te worden. Ik ervaar een permanent gevoel van regie: ik kan de ontspanning telkens weer terugpakken en ik ben me bewust van waar ik eruit ga en waar ik er weer in kan. En op de momenten dat het even niet lukt om te ontspannen probeer ik daar ook mindful mee om te gaan. Zoals ik mezelf nu ervaar voel ik me stabiel en ook flexibel en responsief. Wat er ook is, 'It's okay'.

Hoe helpt jou in je relaties met anderen?

De kwaliteit van samenzijn met mijn gezin is beter. En ik ben nu veel beter in staat om connected te blijven met de groep collega’s .

Waar ik eerder vanuit de flow anderen kwijt raakte, kan ik nu in verbinding blijven door terug te gaan naar de ontspannen houding die ik in de training heb geleerd. Ik wil eigenlijk zeggen dat het mind-changing is. Als ik in staat ben om in een aantal jaar mijzelf continu in die ontspannen staat te houden, gecombineerd met die alertheid en die natuurlijke neutrale, ontspannen mindset, als dat het eindresultaat is, dan is het amazing.

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD