Je ontwikkelvraagstukken worden letterlijk zichtbaar en daarmee is het onontkoombaar.

Frank van Donk, directeur Schadegarant

Wat was je doel? Wat wilde je bereiken?

Ik wilde meer aan mezelf werken. Inzicht krijgen in mijzelf en de onbewuste keuzes die ik dagelijks maak. Ik wilde daar beter mee omgaan en ruimte creëren om daar in te kunnen veranderen. Ik heb altijd een hoge ambitie, een hoge betrokkenheid en een flinke dosis passie. Dat heeft me veel gebracht, maar heeft ook nadelen.

Hoe beïnvloedde dat jou in je werk, in je leven en in relaties met anderen?

Ik nam veel hooi op mijn vork en voelde me overal verantwoordelijk voor. Trok veel zaken naar mij toe en verwachte dezelfde houding van anderen. Ik kwam door de training tot het inzicht dat dat niet altijd eerlijk is om te verwachten van anderen. Als jij het voortouw neemt, geef je anderen minder ruimte en gaan anderen erop vertrouwen dat jij dingen op blijft pakken. Door meer te ontspannen, los te laten maar wel betrokken te blijven laat ik problemen meer waar ze horen te zijn en geef ik anderen meer kans om zich te ontwikkelen.

Waarom koos je voor Be More You?

Via een goede relatie ben ik bij Be More You terecht gekomen en na het oriënterende gesprek wilde ik het graag gaan doen. Ik wilde aan mezelf werken en was geïntrigeerd door de methodiek en nieuwsgierig.

Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar had geen twijfels. Vol overtuiging de training in gegaan en positief verrast!

Kun je iets vertellen over je ervaring tijdens de training?

Superleuke trainingen. Een fijne trainer, een ontspannen sfeer, trainen op een prettige locatie met een goed programma. Het was aan de ene kant relaxed, maar aan de andere kant was het hard werken. Ik vond het vooral heel leuk en leerzaam.

Wat is het effect van je training op je relaties met anderen?

Ik heb een beter en breder inzicht gekregen in wat er om me heen gebeurt en hoe ik daar mee om kan gaan. Hierdoor reageer en acteer ik bewust, maar door de training inmiddels ook vanzelf anders in bepaalde situaties dan voor de trainingen. Hierdoor heb ik meer rust voor mezelf gecreëerd en kan ik beter dingen loslaten.

In eerste instantie was dit best verwarrend want ik moest hier zelf aan wennen maar mijn omgeving ook. Dit was in het begin lastig maar het werd gaandeweg een nieuwe balans. Toen het eenmaal was geland vond ik de balans beter en kwam er rust. Ik ging meer dingen terug leggen bij anderen, minder zelf doen.

Sterker nog het echt niet meer zelf doen. Dat levert me inmiddels veel rust op en tijd voor andere zaken. Groot pluspunt is ook dat er nu ook andere oplossingen ontstaan die soms zelfs beter zijn.

Hoe heeft je training bijgedragen aan je ontwikkeling?

Door de methode BrainRouting praat je niet alleen met je coach over je ontwikkelvraagstukken. Ze worden letterlijk zichtbaar en daarmee is het onontkoombaar. Van daaruit is de combinatie van de gesprekken met je coach en de methodiek van Be More You ideaal om écht aan jezelf te sleutelen.

Dat geeft een fijn gevoel. Ik ben verder in mijn ontwikkeling waardoor ik beter voor mezelf en daarmee voor anderen kan zorgen.

Beveel je deze training aan anderen aan?

Zeker! Ideale manier om op een prettige manier aan jezelf te werken.

Van moeite met mensen meenemen

Voorheen kostte het mij af en toe moeite om collega’s, directie en soms ook medewerkers te overtuigen van mijn plannen of ideeën. Wanneer ik bijvoorbeeld een presentatie verzorgde, bleef ik tot op het laatste moment zaken aanpassen en wel 1000 scenario’s over het mogelijke verloop doordenken. Ik werd hierdoor onrustig en onzeker.

Naar moeiteloos mensen meenemen

Laatst had ik een presentatie met een stevig verhaal over een onderwerp waarbij ik een redelijk radicale koerswijziging voorstelde. De aanwezigen onderschreven mijn voorstel en waren enthousiast. Voor mijn gevoel heb ik het niet anders gedaan dan voorheen, maar mijn directeur koppelde terug dat ik de presentatie heel stevig heb neergezet, met zelfvertrouwen en zonder enige twijfel. Toen ik hem aangaf dat dit door mijn training kwam antwoordde hij “oh, dan heeft het zijn geld al opgebracht!”.

Ik beveel mijn Be More You training in ieder geval van harte aan: op een schaal van 0 tot 10, geef ik een 10. Nadeel van mijn training? Er wordt sindsdien veel vaker een beroep op me gedaan voor werkgroepen en commissies …..

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Beoordeeld met een 9,3 door 1250+ deelnemers

Ik vind het effect van deze training op mezelf, mijn privé– en zakelijke omgeving ronduit verbluffend. Hierdoor komen de kwaliteiten van alle medewerkers veel meer tot hun recht en worden er betere resultaten behaald binnen ons bedrijf. Dit terwijl het op dit moment in mijn leven drukker is dan ooit tevoren. Van mijn gezin hoor ik ook dat ik “echt thuis” ben (in plaats van verzonken in gedachten of aan het werk).

Piet van Vugt 

CEO Pink Elephant

Piet van Vugt

De belangrijkste doelstelling voor mijn training was om meer voldoening te halen uit de kwaliteit van het door mij geleverde werk. Ik ervaar nu iedere keer weer dat de weg naar negatieve gedachten definitief is afgesloten.

Ik geniet van complimenten van anderen en reflecteer mijn eigen functioneren nu veel objectiever. Missie geslaagd: bevrijd van onnodige zelfkritiek!

Monique Ooms

Gespreksleider
en tekstschrijver

Ik had dringend behoefte aan meer focus. Mijn gedachten gingen alle kanten op en lange concentratieblokken waren bijna onmogelijk. Tijdens het traject bij Be More You ontdekte ik een 'knopje' waarmee ik alle onrust kon uitzetten. Voor het eerst van mijn leven had ik een rustig hoofd. Dat knopje is bij me gebleven en ik kan focus nu 'aanzetten'. Goud waard.

Aartjan van Erkel  
Tweevoudig auteur

bestverkochte

managementboek v/h jaar

Tweevoudig auteur bestverkochte managementboek v/h jaar

Het heeft bijgedragen aan het verminderen van spanning bij activiteiten buiten mijn comfort zone.


Ik pak met meer vertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid, zaken op die niet direct “mijn kopje thee zijn”. Met gezonde spanning soms, maar dat is oké.

Eva Visser
Adviseur Sectorinstituut

Transport en Logistiek

Eva Visser // Sectorinstituut Transport en Logistiek

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na mijn Be More You training. Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.  Ik merk dat deze andere insteek tot een totaal andere energie en resultaat leidt. Iedereen wordt er beter van: mijn partners, onze klanten en ik!

David de Kock
Oprichter van

365 dagen succesvol

David de Kock

Achteraf heeft de training alle verwachtingen overtroffen. Heel bijzonder om aan de hand van hersentrainingen inzicht te krijgen in je eigen manier van denken. Daarnaast leer je met deze training veel bewuster om te gaan met situaties waardoor ik tegenwoordig efficiënter om kan gaan met kansen en valkuilen.

Rico Schilt
Operationeel directeur
Leadrs

Rico Schilt

Vooraf was ik kritisch over een dergelijke training.. Achter heeft de investering van twee dagen ‘BrainRouting’ mij directe meerwaarde geleverd. Direct trainen op je brein is verbazingwekkend verhelderend. Het was inspirerend, vernieuwend en confronterend.

Eelco Liebrand 
Group HRD Manager

Royal Boon Edam

Pjotr Hoekstra

Naar de essentie: voelen, ervaren, realiseren i.p.v. denken. De rest is bijzaak. Dit is het fundament van echt zelfinzicht en transformatie.


Yuri van Geest 
Co-owner

Exponential Organisations

Yuri van Geest

Het is alsof je een ander perspectief aanneemt en dingen waar je normaal snel een mening over hebt vanuit een andere hoek kunt bekijken. Minder oordelen, minder aannames en minder streng zijn voor mezelf en voor anderen.

Marit Op de Beek 
Psycholoog,
Consultant 

Marit Op de Beek

Wat levert breintraining op?

Gerichte energie en aandacht

Focus op het hier en nu

Rust in je hoofd

Helderheid en kracht

Zelfvertrouwen en effectiviteit

Betere keuzes maken

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD