BrainRouting heeft me méér dan een kwart rendement opgeleverd

Max Kwantes, vestigingsmanager en ambassadeur zero250 bij Patina dakdenkers

“Als je Europees wilt voetballen, Champions League wilt voetballen, dan moet je ook Champions League trainen!”  

-Je moet je zelf continue blijven ontwikkelen en trainen. Als je dat niet doet dan krijg je wat je had.

Wat was de reden voor jou om deze BrainRouting training te doen?
Ik wil mijn bevlogenheid over klimaatbeheersing en circulair bouwen intern binnen onze organisaties beter kunnen overbrengen. Zowel intern aan collega’s maar ook extern binnen mijn netwerken.
Het probleem waar ik tegenaan liep was dat deze transitie en overdracht naar collega’s mijn niet snel genoeg gingen. Het kwam niet aan, medewerkers begrepen het niet of zaten niet op mijn verhaal te wachten.
Hierdoor kreeg ik het gevoel dat ik niet goed genoeg (daar is ie weer) mijn taak volbracht.

Welke inzichten heb je door de BrainRouting training gekregen?
Dat ik veel te snel wilde en daardoor in mijn brein chaos creeerde en ik juist geen heldere focus kon houden op mijn verhaal wat ik wilde vertellen. Hierdoor kwam mijn verhaal juist niet over bij anderen. Ik had meer handvatten nodig om dit op een goede manier over te brengen.

Hoe werkte de Balance training?
De manier het 1-op-1 trainen en coachen werkte voor mij heel goed. Wel heel intensief 2 dagen maar als je iets wilt bereiken moet je ook trainen.
“Als je Europees wilt voetballen, Champions League wilt voetballen, dan moet je ook Champions League trainen! Je moet je zelf continue blijven ontwikkelen en trainen. Als je dat niet doet dan krijg je wat je had. “

Wat heeft de BrainRouting training je opgeleverd?
Als ik in percentages ga kijken heeft het me méér dan een kwart rendement opgeleverd. Het is niet alleen tijd maar ook rendement dat je eruit haalt.
Door meer rust en ontspannen te blijven krijg ik meer focus, kan ik met ‘open mind’ ook luisteren naar anderen en daardoor inhaken op hun vragen en zo ook hun ideeen meenemen in het verhaal. Mijn verhaal wordt steeds duidelijker. Ik sta zo krachtiger achter mijn verhaal. Mensen geven nu ook enthousiast aan dat ze het een goed verhaal vinden!
“Door de BrainRouting training heb ik geleerd om focus te houden en niet weer een ‘Olifantenpaadje’ te nemen.“

Nu en in de toekomst:
Max geeft aan: “ik coordineer grote projecten en de processen verlopen steeds beter. Medewerkers krijgen zelf ook steeds meer vertrouwen erin en de projecten worden beter afgeleverd zodat dat ook weer meer vertrouwen bij de klant oplevert. Al met al is het rendementverhogend. We delen zo samen de successen!” 

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD