Ik zat altijd vooral in mijn hoofd.


Aartjan van Erkel, beruchtste copywriter van Nederland

"Toen ik Marco ontmoette vertelde hij: ik zit in de gedragsverandering. Net als alle trainers, coaches en therapeuten. Maar gebruiken daar technologie voor. Ik was meteen geïnteresseerd. Hij vertelde ook nog dat ze doorverwijzingen krijgen van tevreden klanten tot 7 lagen diep. Heel overtuigend, dus ik besloot me aan te melden.

Mijn leerdoel was: ik wil me beter kunnen concentreren. Ik heb inmiddels twee modules doorlopen en ik ben ontroerd door het resultaat. Gisteravond heb ik voor het eerst van mijn leven een rustig hoofd gekregen.

Door dagenlang hard te trainen zijn er emotionele blokkades uit het verleden opgelost en heb ik mijn hersens tot rust weten te krijgen. Ik ben nu in staat om een soort meditatieve staat op te roepen waarbij ik alleen maar voel en niks erbij denk. Een enorm gevoel van aanwezig zijn. Ik zat altijd vooral in mijn hoofd maar heb nu als het ware een radiozender gevonden in mijzelf waar ik op kan afstemmen waardoor alles rustig wordt.

Toen ik dat merkte schoot ik vol gisteren, want ik wist niet dat het kon. Heel bijzonder om mee te maken en goud waard om mezelf veel beter te gaan concentreren en in flow te komen. Ontzettend bedankt.

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD