“Ik geniet nu met volle teugen van hier en nu!”

David de Kock, Oprichter van 365 Dagen Succesvol | Spreker | Schrijver

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na mijn Be More You training.
Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.

Ook mijn relaties zijn letterlijk aan het opbloeien.

Mijn partner vroeg me vandaag nog: "Wat is het toch met jou de laatste tijd, je bent ineens heel romantisch. En voor mij voelt het als super normaal. Dat is het allerleukste.

Mijn nieuwe hersens, zoals ik ze noem, hebben er voor gezorgd dat ik vooral veel ben gaan voelen. Maar juist omdat het zo "natuurlijk" voelt heb ik de enorme positieve verandering vooral van mijn omgeving terug gehoord.

En dit is pas het begin. Pas op! Dit programma gaat je leven veranderen. Ik raad het iedereen aan.

Ik onderneem niet meer door anderen, maar samen met anderen.

In mijn zakelijk leven acteer ik nu totaal anders dan voorheen, met een enorm verschil in resultaat.

Voordat ik de Be More You training had gedaan ondernam ik vooral zelf: ik had een idee, zette een bedrijf op waar ik 100% eigenaar was, zocht iemand voor de klus en ging vervolgens aan de slag met het volgende initiatief. Voor diegene die hierin samen met mij werkte was dit niet echt motiverend: zij mochten mijn idee tot wasdom brengen.

Sinds de Be More You training onderneem ik samen met mensen: alle initiatieven die ik nu ontplooi, ontwikkel ik op 50/50 basis met mijn partners. Ik werk nu alleen met A-spelers, die beter zijn op bepaalde gebieden dan ik, en ondersteun ze in hun ontwikkeling en groei. Ik merk dat deze andere insteek tot een totaal andere energie en resultaat leidt. Iedereen wordt er beter van: mijn partners, onze klanten en ik!

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD