Het is grappig maar het voelt alsof ik weer meer ruimte in mijn hoofd heb

Heidi Verburg, creator Heidewietska

2 dagen uit de bewoonde wereld. 

In een heerlijke rustige en ruime kamer midden op een mooi landgoed, los van alle dagelijkse beslommeringen was het ook gemakkelijk mijn telefoon te laten voor wat het is. Geen facebook, appjes of email. Focus op mezelf, in het hier en nu.

Mijn doel: Meer rust in mijn overvolle hoofd met ideeën en ook meer orde in alle ideeën zodat het gemakkelijker is om ze ook daadwerkelijk uit te voeren.  

Dag 1 

Best spannend en confronterend om mijn hersenactiviteit te laten meten door iemand die ik pas 3 minuten ken. Mijn coach is professioneel, duidelijk, vriendelijk geduldig; raakte niet in de war van alle vragen die ik had. Ze weet feilloos de vinger op de juiste plaats te leggen. Hoe treffend was het profiel wat uit de computer rolde!!!

Aan het einde van de dag voelde ik aan mijn hersenen dat ze hard gewerkt hadden. Moe en er kon echt niets meer bij. Best gek gevoel als je ‘alleen maar’ een leuke film gekeken en mooie muziek geluisterd hebt.

Dag 2 

Ik werd wakker en keek op mijn telefoon voor de tijd en zag een ontploffing aan berichten. Mijn Rapporten waren de avond ervoor bij RTL LateNight besproken en heel duidelijk in beeld geweest!!! Geweldig nieuws! Mijn hoofd ontplofte, ik wilde van alles tegelijk; mensen bellen, de uitzending terugzien, allerlei pr-acties schoten door mijn hoofd! Een fantastisch leerzame gebeurtenis, want zo reageer ik dus. Deze gebeurtenis kon ik meteen in de training inbrengen.

Nu ik me hiervan bewust  ben en de training heb gedaan merk ik dat al anders reageer!

Meer mezelf

Het is grappig maar het voelt alsof ik weer meer ruimte in mijn hoofd heb. Alle kennis en herinneringen zijn er nog, ik voel me verfrist, opgeruimd en wordt verrast door eigen gedachten op een hele natuurlijke manier. Meer van denken naar doen, meer in balans, echt meer mezelf eigenlijk!

Een absolute aanrader deze training!

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD