"Een bijzondere ervaring die me volledig in balans heeft gebracht!”

Joël van Dorst, Eigenaar FYLO Advies B.V. en Senior Adviseur VTH at Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant

Voorafgaand aan de training was het erg druk in mijn hoofd en was ik alleen maar bezig met de toekomst, nieuwe doelen stellen en resultaten boeken. Hierdoor miste ik veel informatie om mij heen. Ik had geen goede balans tussen werk, privé en mijn relatie.

Verbazingwekkend hoeveel dieper inzicht de metingen en de training geven.

Door mijn beladen jeugd had ik altijd last om mijn gevoel volledig open te stellen. Al tijdens de eerste dag van mijn training lukte me dit volledig. Ik weet nu de knop te vinden.

Ik ervaar een groot verschil tussen voor en na de “Be More You” training, ook mensen in mijn directe omgeving nemen positieve veranderingen waar. Ik kan mijn gevoel nu volledig openstellen en ben vooral in het “hier en nu”. Ik praat rustiger en voel me rustiger. Ik ervaar de kwaliteit van “leven in het hier en nu”, waar ik voorheen vooral met morgen bezig was.

De investering van de tweedaagse training Balance heeft mij directe meerwaarde geleverd. Om mijn onverwerkte ervaringen uit het verleden volledig te verwerken en te integreren ga ik zeker verder na deze bijzondere ervaring.

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD