Directe feedback van je eigen hersenactiviteit

Pjotr Hoekstra, Group HRD Manager, Royal Boon Edam International

Vooraf was ik kritisch over een dergelijke training. Kon deze training een echte meerwaarde hebben? Voor mij en anderen binnen de organisatie? Best eng zo direct met je hersenen werken.

De tweedaagse training bij Be More You was inspirerend, vernieuwend en confronterend.

Hersengolven verraden direct uiterlijke schijn

De directe feedback van je eigen hersenfrequentie kan niet worden ontkend. Het is een persoonlijke spiegel met extra lichtval. Goede en mindere goede kanten worden helder zichtbaar en toegelicht. Ik dacht bijvoorbeeld dat ik mezelf makkelijk kon ontspannen. Hersengolven verraden direct uiterlijke schijn. Hiermee kreeg ik snel een zeer goed beeld wat je kan verwachten van een BrainRouting training. Na twee dagen kwam ik uit de training met tools waar ik direct op kon voortbouwen.

Direct trainen op je brein is verbazingwekkend verhelderend

Ik leer nu dagelijks hoe ik mijn energieniveau beter kan balanceren in een druk bestaan. Vanuit die positie hou ik ook beter focus op belangrijke zaken. Ik ga verder met deze training. De investering van twee dagen ‘Balance’ heeft mij directe meerwaarde geleverd. Direct trainen op je brein is verbazingwekkend verhelderend. Ongeacht of je na twee dagen Balance je BrainRouting reis voortzet. Deze twee dagen leveren iedere professional een meerwaarde in hun performance.

Ontdek hoe je jouw ontwikkeling versnelt

Nieuwsgierig geworden naar onze aanvliegroute voor versnelde en blijvende ontwikkeling? We vertellen je er graag meer over.

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD