Teamtraining

Teamtraining

Ontdek hoe je persoonlijk kan groeien in teamverband

1000+

Teamleden gingen jou voor!

9.1

Gemiddeld cijfer van bedrijven

8+

Jaar toonaangevend in individuele groei

Ga voor maximaal teampotentieel

We gebruiken vaak maar een fractie van het potentieel van een team. Team performance kan veel meer zijn dan alleen de som van de effectiviteit en productiviteit van individuele teamleden. Complexe interactie van individueel- en groepsgedrag remt in de praktijk de werkelijke meerwaarde.

Ons teamontwikkelingsplan is een combinatie van bewezen teamtools met de kracht van onze individuele Module 1: direct minder uit balans door zichtbaar maken van triggers. Dé techniek waarmee persoonlijke, onderbewuste reflexen - de oorzaak van ineffectief gedrag - voor het eerst zichtbaar worden.

Onderlinge interacties zijn vaak een bron van spanning, onbegrip en ineffectief gedrag. Toch is ontwikkeling van de afzonderlijke teamleden de essentie van de ontwikkeling van het team. Bewustwording van gedrag en inzicht in waarom je reageert en handelt zoals je doet, is het begin van alle ontwikkeling. Persoonlijke -en teamontwikkeling.

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
A delicate name

Ons teamontwikkelingsplan bestaat uit 3 fases

1. Waar staat het team nu, wat speelt er en wat is het doel?

  •      Met bewezen teamtools (bv Management Drives) maken we inzichtelijk wat er nu speelt. Wat zijn de aanleiding en het doel van de teamontwikkeling?
  •      Mede op basis van de teaminzichten bepalen we ook individuele doelen.

2. Individueel: direct minder uit balans door zichtbaar maken van triggers

  •      2-daags individueel programma met 1-op-1 coaching en simulator setting.
  •      We zijn ons onvoldoende bewust van de echte oorzaak achter ineffectief gedrag. Wil je dit blijvend veranderen dan moet je bij de bron zijn, je brein. Met onze techniek wordt voor het eerst zichtbaar wat er in je brein gebeurt in bepaalde (team)situaties. Je hersenactiviteit laat direct zien wanneer je uit balans wordt gebracht. Je traint ter plekke in de simulator setting met je coach hoe je dat zelf kunt herstellen.

3. Transformatie naar team 2.0

  •      Convergerende sessie op basis van de individuele inzichten uit Track Triggers Programma en het vooraf gedefinieerde ontwikkeldoel van het team.
  •      Gemeenschappelijke leerervaring zorgt voor vertrouwen, transparantie en on-the-job continueren van ontwikkeling.

Een unieke methode in 5 stappen

Teaminzichten zorgen voor aanvullende input voor  individuele ontwikkeling

Onderbewuste persoonlijke triggers worden voor het eerst zichtbaar

Teamleden zijn direct minder uit balans door het gebruik van triggers

Gemeenschappelijke leerervaring is extra versneller 

Efficiënte en effectieve ontwikkeling dicht bij
de bron

Tijd om te groeien als team!