Hero programma

Herboren ondernemer in 2 dagen

Ontdek hoe je met meer plezier samen met je team jouw visie in de wereld zet.

Beoordeeld met een 9,3 door 800+ deelnemers. 100% aanbevelingsgarantie.

KF 3922 def 2021 06 28 125046 nnta

Van druk in je hoofd

Als ondernemer bepaal je de richting, dynamiek en energie in je bedrijf.

In je hoofd heb je een heel duidelijk beeld welk verschil jij wilt maken voor je klanten, je medewerkers en de maatschappij. Dat beeld geeft je energie en ‘keeps you going’. Ook wanneer het tegenzit.

Omdat daar nogal wat bij komt kijken (ideeën, acties, deadlines, geld) is het vaak druk in je hoofd. En heb je het gevoel dat je ‘altijd aan staat’.

KF 0586 def

Naar rust en overzicht

Tijdens een tweedaags individueel maatwerkprogramma bij be more you helpen we je van deze druk in je hoofd af. Snel en gegarandeerd?.

Je zit dan beter in je vel, werkt soepeler samen en vergroot je impact. Ondernemers die je voorgingen geven aan dat ze met minder moeite meer bereiken. Welke ondernemer wil dat nou niet?

Praktisch betekent het dat je na afloop veel beter ziet waar je zelf het grootste verschil maakt, waarin anderen beter zijn en wat de dingen zijn die er helemaal niet toe doen. Ontspannen, makkelijker loslaten en focus op datgene dat er echt toe doet.

KF 0621 def

Hoe snel kan dat?

In 2 dagen! Met onze methode BrainRouting is dit voor iedere ondernemer mogelijk. Honderden ondernemers gingen je al voor.

Wij starten aan de bron waar je gedrag bepaald wordt: je brein. Door meting van je hersenactiviteit komen we direct en objectief bij je huidige state-of-mind en ontwikkelpotentieel. Van daaruit gaan we aan de slag om jou in iedere situatie rust en overzicht te laten bewaren. BrainRouting noemen we dat. Het werkt verrassend verhelderend, snel, effectief en het is nog leuk ook!

Zeer rendabele investering

Piet van Vugt, CEO Pink Elephant

Lees meer

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

Whitepaper aanvragen
Laat je inspireren

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD