Menu
Hero homepage

Herboren leider in 2 dagen

Soms gaat alles van een leien dakje en krijg je veel voor elkaar. In andere situaties lukt dat helemaal niet en ben je vooral heel hard aan het werk. Ontdek wat er dan gebeurt en hoe je de regie herpakt.

Beoordeeld met een 9,3 door 800+ deelnemers. 100% aanbevelingsgarantie.

KF 3922 def 2021 06 28 125046 nnta 2021 06 28 125407 igom

Impact vergroten

Ervaar je dagelijks dat de druk om goede beslissingen te nemen steeds groter wordt? Dat er steeds meer van je gevraagd wordt en dat overzicht houden een uitdaging is? Dat je daardoor tegen je eigen grenzen aanloopt? Wil je op je werk en privé meer rust, aandacht en ruimte ervaren waardoor je tot nog veel meer in staat bent? Dat is precies wat be more you voor je doet. In 2 dagen zorgen wij ervoor dat jij je als ‘herboren’ voelt en meer impact hebt.

Na een be more you 2-daagse ervaar je rust en ruimte in allerlei situaties, ook bij stressvolle gebeurtenissen. Hierdoor kun jij je aandacht en focus bewaren, waardoor je betere keuzes maakt. Cruciaal in jouw functie en in deze hectische maatschappij. Het levert je meer luistervermogen en beter contact met je klanten, collega’s, gezin, familie en vrienden op. Je filtert makkelijker wat er echt toe doet, komt tot andere inzichten en betere oplossingen. Relaties en informatieoverdracht verdiepen zich waardoor waardecreatie toeneemt.

KF 3668 def

Het beste uit jezelf halen

Heb je het gevoel dat je aan het maximum van je kunnen zit? Dan verrassen wij je graag door het tegendeel te bewijzen. Velen gingen je voor en verwijzen hun relaties, familie en vrienden naar ons door. Want stel je voor wat jij allemaal kunt doen als je nog eens 25% effectiever wordt. Dus reken af met het plafond waar je tegenaan zit, gun jezelf deze groei en ontwikkeling en laat ons je helpen om het beste uit jezelf te halen.

KF 0773 def

Versnelde transformatie

Be more you geeft jou de mogelijkheid om ingesleten automatisch gedrag succesvol en in 2 dagen te transformeren naar impactvol gedrag. Wij starten hiervoor aan de bron waar je gedrag bepaald wordt: je brein. Door meting van je hersenactiviteit komen we direct en objectief bij je huidige state-of-mind en ontwikkelpotentieel. Van daaruit gaan we aan de slag om jou in iedere situatie rust en overzicht te laten bewaren. BrainRouting noemen we dat. Het werkt verrassend verhelderend, snel, effectief en het is nog leuk ook!

Laat je inspireren

Download hier gratis onze whitepaper.

Whitepaper aanvragen
Laat je inspireren

"Zonder enige twijfel a life changing experience"

Frans van Noort, CEO OMD