programma-new

Programma

Bekijk hieronder onze verschillende modules

Module 1: direct minder uit balans door zichtbaar maken van triggers

 • Objectieve hersenmeting van waar je nu staat
  Aan het begin van dag 1 brengen we door de meting en visualisatie van jouw hersenactiviteit direct objectief in beeld waar je nu staat. De training is afgestemd op jouw persoonlijke brein, reactiepatronen én veranderwensen. Zo is gerichte ontwikkeling van professionele effectiviteit en persoonlijk geluk beter bereikbaar.

 • Onontkoombare input uit jouw brein
  De training bestaat uit 1-op-1 coaching en een simulator setting, waarin je patronen en emoties uit jouw dagelijkse leven tegenkomt. Je hebt op verschillende plekken op je hoofd sensoren, zodat we voortdurend zien wat er in je brein gebeurt. Deze cruciale input, die tot nu toe onzichtbaar was, heb je nodig als je ineffectief gedrag wil veranderen.

 • Direct minder uit balans door triggers
  Je traint hoe je dat zelf kunt doen: door te leren om bewust niet te reageren op de triggers krijgt je brein de ruimte om de balans te herstellen. Het natuurlijk leervermogen van je brein wordt gericht aangesproken door simulatie van dagelijkse situaties. Na 2 dagen raak je al direct minder uit balans door situaties die eerder wel triggerden.

Module 2: ingesleten patronen  doorbreken & nieuwe inzichten behouden

 • Ingesleten patronen uit verleden worden doorbroken
  Door de opgedane ervaring tijdens Track Triggers weet je hoe je met bepaalde reacties in je brein omgaat en hoe je de balans zelf kunt herstellen. Alle ervaringen die je tijdens je leven hebt opgedaan, hebben bijgedragen aan wie je nu bent en hoe je je nu gedraagt. Herinneringen aan deze ervaringen liggen opgeslagen in je brein en als deze bewust of onbewust getriggerd worden door iets dat nu gebeurt, is dat terug te zien in je brein. We gaan op zoek naar die triggers en hoe deze triggers je huidige gedrag beïnvloeden.

 • Efficiënte en effectieve ontwikkeling direct bij de bron
  Tijdens Break Through Triggers word je als het ware door elkaar geschud. Deze training is confronterend en diepgaand. Oude patronen laten los en er ontstaat ruimte om nieuwe inzichten te verankeren en verdiepen. Het brengt rust en versterkt je vertrouwen dat je het na het programma zelf kunt doorzetten.

Masterclass: ultieme test in groepsverband

 • Als deelnemer ben je tot nu toe voortdurend individueel bezig geweest. In het dagelijks leven doe je het niet alleen. Invloed van werk en privé brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. We willen deelnemers in de gelegenheid stellen elkaar te ontmoeten, ervaringen met elkaar uit te wisselen en te inspireren tot samenwerking.