Over ons | Be More You
arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Be More You

Be More You: breintraining, leiderschapsontwikkeling
Be More You: breintraining, leiderschapsontwikkeling

Het ontstaan 

Afkomen van je belemmering: dat is een enorme opluchting. Dat vond Marco Karman, oprichter van Be More You, ook. In 2009 ontdekte hij hoe hij zijn eigen leven kon verbeteren en voelde zich als herboren. “Dit gun ik iedereen!”, aldus Marco. 

 

Aangestoken door zijn enthousiasme, stapten ook meerdere collega’s van Marco over. Dit hele proces maakte een grote indruk op hem. In februari 2010 kreeg Marco een ingeving. Het gevoel dat hij deze methode met de wereld moest delen werd steeds heviger. De volgende dag zette hij de stap om, samen met zijn vrouw en zakelijke compagnon, een nieuw bedrijf op te richten: Be More You. 

Be More You: breintraining, leiderschapsontwikkeling

De methode

Bij Be More You combineren we drie onderdelen met elkaar om de beste resultaten te behalen: high tech, high touch, high impact. 

 

We beginnen de trainingen met het meten van je hersenactiviteit (de high tech). Dit doen we door middel van sensoren waarmee we jouw unieke persoonlijkheidskenmerken vaststellen.

 

Iedere training is op maat gemaakt voor de deelnemer: jouw coach helpt je bij elke sessie (high touch). Samen maken jullie de vertaalslag van de hersenactiviteit naar de oorsprong van je gedrag. Waar komt het vandaan en hoe vinden we weer balans in je brein?

 

Door de technologie en op maat gemaakte training te combineren, garanderen we versnelde gedragsverandering. Deze nieuwe manier van leven neem je direct mee in je werk- en privéleven. 

Ons team

Marco Karman (Founder Be More You)

Marco Karman
(Founder Be More You)

In 2009, een paar maanden voordat ik 44 werd heb ik iets ontdekt waardoor ik eindelijk van mijn grootste belemmering afgekomen ben. Voor mezelf en mijn omgeving was dit een hele opluchting. Voor mezelf voelde het alsof ik wakker geworden was in een andere wereld. Mijn quote was 'dit gun ik iedereen!'


Omdat ik zelf ondernemer was, heb ik mijn collega's de mogelijkheid geboden om hetzelfde mee te maken. Aangestoken door mijn enthousiasme heeft iedereen hier gebruik van gemaakt. Het resultaat? Zo'n 40% van mijn collega's waren daardoor ook in staat om over hun eigen schaduw te stappen.


Het hele proces maakte grote indruk op mij. In februari 2010 werd ik midden in de nacht klaarwakker met de gedachte 'dit ligt op mij te wachten om in de wereld te zetten'. Dat gevoel was zo sterk dat ik de volgende dag zowel mijn vrouw als mijn zakelijk compagnon heb geïnformeerd dat ik een nieuw bedrijf op ging richten: Be More You.

Agnes Jongerius (Executive coach)

Agnes Jongerius
(Executive coach)

Wat mij blij maakt is het onderzoeken wat in mensen omgaat en hen op een speelse en humorvolle wijze uitdagen om in hun kracht te komen. Ik ben scherp en duidelijk. Met mijn goede intuïtie en durf te ontregelen schud ik mensen door elkaar. Ik geef ze alle ruimte om hun eigen waarheden te vinden. Mijn enige doel: de ander in het licht zetten dat hij of zij is.  

Renee van Sonsbeek (Executive coach)

Renee van Sonsbeek
(Executive coach)

Door onze krachtige methode draag ik bij aan het geluk van een ander mens. Je gelukkig voelen is in mijn ogen het mooiste dat er is in dit leven.


Mijn persoonlijke weg naar geluk was een zoektocht met vele hobbels, maar het is echt waar; de meeste moeilijke gebeurtenissen in mijn leven hebben mij sterker, wijzer en zachter gemaakt.


Ik geniet van mijn werk, het geeft me energie. Als coach ben ik graag bij dit proces betrokken. Ik ben open, volg mijn intuïtie en schroom de confrontatie niet. Mijn missie is geslaagd als jij in je kracht gaat staan. Daar haal ik energie uit. 

Caroline Klooster  (Executive coach)

Caroline Klooster 
(Executive coach)

De verbinding die ik met mensen heb en mijn bijdrage aan hun positieve ontwikkeling inspireren mij enorm. Als coach werk ik vanuit ontspanning, balans en met een knipoog.


Zo ontdekken we wie je bent. Ik geloof sterk dat iedereen die zichzelf ontwikkelt, ook bijdraagt aan de ontwikkeling van het grotere geheel. Bij Be More You ben ik dagelijks aan het werk met mensen die een stap vooruit willen zetten.


Tijdens de training ontdekken zij dat een wezenlijke stap kunnen zetten in hun ontwikkeling eigenlijk veel makkelijker én leuker is dan zij eerst dachten. Geweldig om te zien. 

Een overzicht van onze diensten

Training leiderschapsontwikkeling

Be More You

Experience

Ervaar hoe je stress systeem werkt en de rem is in je verdere ontwikkeling
Training leiderschapsontwikkeling

Be More You

Balance

Verminder stress, ervaar innerlijke rust en creëer ruimte voor nieuw gedrag.
Training leiderschapsontwikkeling

Be More You

Transition

Doorbreek diep ingesleten gedragspatronen en zet je kwaliteiten gerichter in.

Training leiderschapsontwikkeling

Be More You

Footprint

Combinatie van Basis en Vervolg, met minimaal vier weken tijd tussen beide trajecten.