Een derde van de ondernemers worstelt met balans werk en privé. Train je brein in 2 dagen en ervaar altijd meer energie, plezier en zelfvertrouwen.

BrainRouting is een revolutionaire trainingsmethode en helpt je snel en blijvend van blokkades, negatieve emoties en beperkende gedachten af.


Een derde van de ondernemers worstelt met balans werk en privé. Train je brein in 2 dagen en ervaar altijd meer energie, plezier en zelfvertrouwen.

BrainRouting is een revolutionaire trainingsmethode en helpt je snel en blijvend van blokkades, negatieve emoties en beperkende gedachten af.

Ondernemers ervaren een hoge werkdruk

Dit veroorzaakt stress, frustratie en inefficiënt werken.
Zonde, want dat kost tijd, plezier én geld.

Vaak voorkomende uitdagingen bij ondernemers met personeel:

 • Moeten voldoen aan veranderingen in wet- en regelgeving
 • Behouden en werven van goed personeel
 • Motivatie van het personeel
 • Gezond houden van personeel
 • Nieuwe klanten werven en klantenbinding

Daarom is het niet gek dat je daardoor meer stress ervaart en het gevoel hebt dat je altijd aanstaat.
Het gevolg is extra vermoeidheid, stress en meer spanning thuis.

Het is daarom ook niet eenvoudig om je te richten op de groei van je bedrijf.
Om te groeien moeten ondernemers niet alleen investeren in hun bedrijf, maar juist ook in zichzelf als persoon.

Gelukkig is er een snelle oplossing.

BrainRouting is de ultieme oplossing voor alle ondernemers. High-Tech breintraining in combinatie met coaching maakt een verbluffende transformatie mogelijk in 2 dagen. Het past dus perfect in een drukke agenda.

Effect van BrainRouting:

 • Ervaar meer rust en voel je gelukkiger
 • Meer zelfvertrouwen en effectiviteit 
 • Makkelijker samenwerken met iedereen
 • Minder gevoelig voor oordeel van anderen
 • Beter omgaan met stress
 • Met een open blik kijken
 • Ervaar meer rust en voel je gelukkiger
 • Meer zelfvertrouwen en effectiviteit 
 • Makkelijker samenwerken met iedereen
 • Minder gevoelig voor oordeel van anderen
 • Beter omgaan met stress
 • Met een open blik kijken

Creëer meer vrijheid. Meer tijd voor jezelf, je gezin en je omgeving.

De resultaten van onze deelnemers spreken voor zich. Door inmiddels 1250+ deelnemers beoordeeld met een 9,3.

Toch is het niet gek dat je denkt dat het niet mogelijk is. Tot voor kort was het ook niet mogelijk om je brein te trainen met zo veel succes. Je bewuste gedrag is een piepklein gedeelte van hoe je invloed op je gedrag kan hebben. Meer dan 90% is onbewust.

In je brein ontstaan gaandeweg in je leven allerlei voorkeurspaden die ervoor zorgen dat je niet over iedere actie opnieuw hoeft na te denken: je kunt uit reflex handelen. Deze ingesleten paden leveren je dus een hoop gemak op, maar de aanwezigheid van voorkeurspaden maakt het wel lastig om bestaande patronen/gewoonten te doorbreken. Je hebt het immers altijd zo gedaan.

Daarom hebben we bij Be More You 13 jaar gewerkt om een breintraining programma samen te stellen die binnen 2 dagen meer dan 99% succes geeft op elke uniek persoon/brein. Dit noemen wij BrainRouting.

BrainRouting energiemanagement uitleg expert

Versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap in 2 dagen

Het leven is een continue proces van leren met vallen en opstaan.

In dat proces ontstaat jouw unieke blik op de werkelijkheid en komen je unieke talenten en kwaliteiten tot ontwikkeling.

Het vervelende is dat dit proces een onvermijdelijke downside heeft: de vele val-ervaringen. Die blijven in je systeem achter als gevoelige snaren en triggers.

Tel daarbij op dat meer dan 90% van onze acties, emoties en gedachten door ons onderbewustzijn aangestuurd worden.

Als enige in Nederland zijn wij in staat om in een hele korte tijd jouw brein gericht te trainen om succesvoller te reageren op elke situatie.

Beoordeeld met een 9,3 door 1250+ deelnemers

Ik vind het effect van deze training op mezelf, mijn privé– en zakelijke omgeving ronduit verbluffend. Hierdoor komen de kwaliteiten van alle medewerkers veel meer tot hun recht en worden er betere resultaten behaald binnen ons bedrijf. Dit terwijl het op dit moment in mijn leven drukker is dan ooit tevoren. Van mijn gezin hoor ik ook dat ik “echt thuis” ben (in plaats van verzonken in gedachten of aan het werk).

Piet van Vugt 

CEO Pink Elephant

Piet van Vugt

De belangrijkste doelstelling voor mijn training was om meer voldoening te halen uit de kwaliteit van het door mij geleverde werk. Ik ervaar nu iedere keer weer dat de weg naar negatieve gedachten definitief is afgesloten.

Ik geniet van complimenten van anderen en reflecteer mijn eigen functioneren nu veel objectiever. Missie geslaagd: bevrijd van onnodige zelfkritiek!

Monique Ooms

Ondernemer, gespreksleider
en tekstschrijver

Ik heb een beter en breder inzicht gekregen in wat er om me heen gebeurt en hoe ik daar mee om kan gaan. Hierdoor reageer en acteer ik bewust, maar door de training inmiddels ook vanzelf anders in bepaalde situaties dan voor de trainingen. Hierdoor heb ik meer rust voor mezelf gecreëerd en kan ik beter dingen loslaten.

Frank van Donk

Directeur
Schadegarant

Directeur Schadegarant

Vooraf was ik kritisch over een dergelijke training.. Achter heeft de investering van twee dagen ‘BrainRouting’ mij directe meerwaarde geleverd. Direct trainen op je brein is verbazingwekkend verhelderend. Het was inspirerend, vernieuwend en confronterend.

Eelco Liebrand 
Group HRD
Royal Boon Edam

Pjotr Hoekstra

Naar de essentie: voelen, ervaren, realiseren i.p.v. denken. De rest is bijzaak. Dit is het fundament van echt zelfinzicht en transformatie.


Yuri van Geest 
Co-owner

Exponential Organisations

Yuri van Geest

De trainingen hebben mijn leven op veel vlakken positief veranderd. In de trainingen heb ik geleerd om mijzelf niet te verliezen op het moment dat er iets gebeurt, bijvoorbeeld als ik met iemand samenwerk.

Jonathan van Melle
Intercultural Learning Lab

Jonathan van Melle
BrainRouting energiemanagement uitleg expert

Doorschieten in je kwaliteiten

Kwaliteiten worden een valkuil als je erin doorschiet. Dat gebeurt vaak als je onder spanning staat of stress hebt.

Sta je altijd aan en vind je het moeilijk om rust te nemen? Maar snap je ook dat dit effect heeft op je gezondheid en plezier in het leven?

Dan is het nu tijd om daar iets aan te doen, voordat het te laat is.

Hoe zou het voor jou zijn om altijd automatisch betere en passende keuzes te kunnen maken?

Vergeet ingewikkelde programma’s en trainingen… 
Met individuele breintraining in 2 dagen 100% succesgarantie

praktische informatie:

Doorlooptijd
2 opeenvolgende dagen met tussenliggende hotelovernachting


Aantal deelnemers
exclusief 1-op-1 maatwerkprogramma

Startmogelijkheden
Wekelijks


Locaties trainingscentrum

• Berg en Dal (bij Nijmegen)
• Driebergen (bij Utrecht)

Investering
2-daagse training normaal € 2995,-
Exclusief hotel & catering € 275,-


Alle bedragen zijn ex btw.

BrainRouting ontvangst

Antwoord op de meest gestelde vragen:

Werkt BrainRouting ook voor mij?

Ook voor jou is versnelde ontwikkeling in 2 dagen mogelijk! Meting van hersenactiviteit maakt zichtbaar hoe je écht naar situaties kijkt en dat is van onschatbare waarde. Hierdoor kan je razendsnel nieuw succesvol gedrag 'in slijten' en loslaten wat niet meer bij je past. Na 2 dagen heb je bij ons zoveel geoefend dat je precies weet hoe je de beste versie van jezelf is in elke situatie.

Wat is BrainRouting eigenlijk?

Met BrainRouting train je je brein met laserprecisie. Naast inzicht biedt het je zo de mogelijkheid om nieuwe gedragspatronen direct in te slijten. Dankzij de directe feedback van je eigen hersenactiviteit maakt BrainRouting het mogelijk om tot 1000x meer leerervaring te krijgen dan anders mogelijk is. Daardoor heb je in 2 dagen gegarandeerd succes.

Is meten hersenactiviteit veilig?

Tijdens een BrainRouting training meten we de hersenactiviteit, dit is volkomen veilig. Hierdoor maken we het interne wegennetwerk van je brein real-time voor je zichtbaar. Zo word je snel bewust hoe je reageert. In onze simulator setting heb je de mogelijkheid om heel gericht en vaak te experimenteren met nieuw gedrag. Hiermee doorbreek je moeiteloos ongewenste patronen in een hele korte tijd.

Gedrag veranderen in 2 dagen? Kan dat echt?

Eigenlijk kan je brein alleen veranderen met genoeg succeservaring. Normaal doe je hier weken, maanden of zelfs jaren over. Met BrainRouting gaat dit veel sneller omdat we je heel veel succeservaringen bieden in 2 dagen. Hierdoor ontdek je welk ander gedrag bij je past en welk effect dat heeft. Dit betekent dat wij als enige in Nederland in staat zijn om je brein in een hele korte tijd te trainen succesvoller te reageren op elke situatie.

Kan je ook starten zonder duidelijke hulpvraag?

Je vertrekpunt bepalen we op basis van een meting van je hersenactiviteit. Dit geeft informatie hoe je naar de wereld kijkt, hoe jij met de dingen omgaat en waar je ontwikkelruimte zit. Je BrainRouting Expert geeft je op basis van je hersenactiviteit voortdurend feedback, stelt vragen en bespreekt het effect van jouw gedrag in het hier en nu. Hierdoor word je je steeds meer bewust van wat je denkt, voelt en wilt. Je ontdekt wie je werkelijk bent als je je oude triggers achter je laat en je nieuwe gedrag de boventoon laat voeren.

Hoe hoog is jullie succespercentage?

Met BrainRouting hebben we een methode ontwikkeld waardoor het gegarandeerd mogelijk is om ingesleten gedrag wél definitief te doorbreken. Iedereen kan dat. Jij dus ook. Na 13 jaar doorontwikkeling ligt het succespercentage boven de 99%. Ben jij hier klaar voor? Het stelt je in staat om je zelfs in stressvolle situaties vanuit rust, balans en helderheid te reageren op hetgeen er gebeurt in je leven.

Hoe zien de 2 dagen eruit?

Balance is een tweedaagse individueel maatwerk programma, waarbij je één op één met een coach werkt. Je laat je brein het harde werk doen terwijl je zelf ontspannen naar een film kijkt. De trainingslocaties bevinden zich op een landgoed, dus in de natuur. Dat betekent dat je twee dagen lang met volledige focus en vrijheid je kunt richten op je eigen ontwikkelingsproces.

Ervaring Symen Wahle - Ondernemer
" Hoe mooi zou het zijn als iedereen zich zo zichzelf zou mogen en kunnen voelen En wat dat voor effecten dat kan hebben in levensgeluk, in je relatie tot anderen, in je impact op de wereld. Dat zou ik echt echt iedereen gunnen.  "

Ervaring Bart van Rooij - Ondernemer
" Met veel minder hard werken eigenlijk kan je eigenlijk meer bereiken. Ik kreeg vooral feedback terug vanuit mijn omgeving, vooral mijn vriendin dan. Ja je bent steeds fijner thuis, rustiger. Je laat je minder meeslepen door alles wat op werk gebeurt. "

Marco Karman - Founder Be More You

Be More You is gespecialiseerd in gedragsverandering net zoals alle trainers, coaches en therapeuten, alleen dan niet door woorden te gebruiken, maar slimme technologie.

Dit betekent dat wij als enige in Nederland in staat zijn om in een hele korte tijd jou brein te trainen meer succesvol te reageren op elke situatie.

Hoe zou het zijn dat je makkelijk in staat bent om te reageren op je omgeving vanuit rust, balans en helderheid?

Versnelde ontwikkeling van persoonlijk leiderschap in 2 dagen. Tot tot 1000x meer leerervaring zonder zoekwerk van jezelf of je coach.

Heb je het gevoel dat er meer in je zit dan er nu uit komt? Dan is BrainRouting de oplossing voor jou. Hiermee doorbreek je moeiteloos ongewenste patronen in een hele korte tijd.

Als je dit interessant vindt, dan nodig ik je uit om met ons te gaan werken. Klik op de knop ‘Plan een intakegesprek’.
Dan vertel ik je welk resultaat je in jouw situatie kan verwachten binnen 2 dagen en kijken we voor een geschikte datum.
Je bent van harte welkom. Wie weet tot binnenkort!

Heb je nog vragen of twijfels, voordat je je aanmeldt? Blijf er dan niet mee zitten.

Plan dan een gratis adviesgesprek om jouw situatie te bespreken. Hierbij geef ik je inzicht in hoe BrainRouting jou kan helpen.

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na mijn Be More You training. Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.  Ik merk dat deze andere insteek tot een totaal andere energie en resultaat leidt. Iedereen wordt er beter van: mijn partners, onze klanten en ik!

David de Kock
Oprichter van

365 dagen succesvol

David de Kock

Ik had dringend behoefte aan meer focus. Mijn gedachten gingen alle kanten op en lange concentratieblokken waren bijna onmogelijk. Tijdens het traject bij Be More You ontdekte ik een 'knopje' waarmee ik alle onrust kon uitzetten. Voor het eerst van mijn leven had ik een rustig hoofd. Dat knopje is bij me gebleven en ik kan focus nu 'aanzetten'. Goud waard.

Aartjan van Erkel  
Tweevoudig auteur

bestverkochte

managementboek v/h jaar

Tweevoudig auteur bestverkochte managementboek v/h jaar

De training heeft paden geopend waarvan ik het bestaan niet wist.


Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en ik kan erop vertrouwen. Vanuit dat vertrouwen vaar ik nu mijn eigen koers richting balans en geluk.

Cecile Arnold  
Hospitality Group

Interim Manager bij Hospitality Group

Het heeft bijgedragen aan het verminderen van spanning bij activiteiten buiten mijn comfort zone.


Ik pak met meer vertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid, zaken op die niet direct “mijn kopje thee zijn”. Met gezonde spanning soms, maar dat is oké.

Eva Visser
Sectorinstituut

Transport en Logistiek

Eva Visser // Sectorinstituut Transport en Logistiek

Achteraf heeft de training alle verwachtingen overtroffen. Heel bijzonder om aan de hand van hersentrainingen inzicht te krijgen in je eigen manier van denken. Daarnaast leer je met deze training veel bewuster om te gaan met situaties waardoor ik tegenwoordig efficiënter om kan gaan met kansen en valkuilen.

Rico Schilt
Operationeel directeur
Leadrs

Rico Schilt

Ik had dringend behoefte aan meer focus. Mijn gedachten gingen alle kanten op en lange concentratieblokken waren bijna onmogelijk. Tijdens het traject bij Be More You ontdekte ik een 'knopje' waarmee ik alle onrust kon uitzetten. Voor het eerst van mijn leven had ik een rustig hoofd. Dat knopje is bij me gebleven en ik kan focus nu 'aanzetten'. Goud waard.

Aartjan van Erkel  
Tweevoudig auteur

bestverkochte

managementboek v/h jaar

Tweevoudig auteur bestverkochte managementboek v/h jaar

De training heeft paden geopend waarvan ik het bestaan niet wist. Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en ik kan erop vertrouwen. Vanuit dat vertrouwen vaar ik nu mijn eigen koers richting balans en geluk.

Cecile Arnold  
Interim Manager

Hospitality Group

Interim Manager bij Hospitality Group

Het heeft bijgedragen aan het verminderen van spanning bij activiteiten buiten mijn comfort zone; ik pak met meer vertrouwen, vanuit nieuwsgierigheid, zaken op die niet direct “mijn kopje thee zijn”. Met gezonde spanning soms, maar dat is oké.

Eva Visser
Sectorinstituut

Transport en Logistiek

Eva Visser // Sectorinstituut Transport en Logistiek

Er is een gigantisch verschil tussen mijn leven voor en na mijn Be More You training. Ik ervaar de kwaliteit van "leven in het nu", waar ik voorheen vooral met gisteren en morgen bezig was.  Ik werk nu alleen met A-spelers, die beter zijn op bepaalde gebieden dan ik, en ondersteun ze in hun ontwikkeling en groei. Ik merk dat deze andere insteek tot een totaal andere energie en resultaat leidt. Iedereen wordt er beter van: mijn partners, onze klanten en ik!

David de Kock
Oprichter van

365 dagen succesvol

David de Kock

Twee dagen breintraining in Berg en Dal. Wat moest ik daar nu van verwachten?


Achteraf heeft de training alle verwachtingen overtroffen. Heel bijzonder om aan de hand van hersentrainingen inzicht te krijgen in je eigen manier van denken. Daarnaast leer je met deze training veel bewuster om te gaan met situaties waardoor ik tegenwoordig efficiënter om kan gaan met kansen en valkuilen.

Rico Schilt
Operationeel directeur
Leadrs

Rico Schilt

Werkt dit ook voor jou?

Ook voor jou is versnelde ontwikkeling in 2 dagen mogelijk! Meting van hersenactiviteit maakt zichtbaar hoe je écht naar situaties kijkt en dat is van onschatbare waarde. Hierdoor gaan wij veel verder dan reguliere coaching of training.

Het is uniek maatwerk en nog leuk ook. Je zit relaxt in een stoel en kijkt naar een bioscoopfilm. Hierdoor kan je razendsnel nieuw succesvol gedrag 'in programmeren' en loslaten wat niet meer bij je past.  Na 2 dagen heb je bij ons zoveel geoefend dat je precies weet hoe je de beste versie van jezelf kan zijn in elke situatie.

Ben jij hier klaar voor? Dat je makkelijk in staat bent om te reageren op je omgeving vanuit rust, balans en helderheid.
De unieke BrainRouting methode zorgt ervoor dat jij je leven kan transformeren op een manier die je nog nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Met volledige aandacht veel meer in het hier en nu. Ik moet minder, heb minder zelfkritiek en ervaar meer moed.

Eelco Liebrand 
Manager

HR Solutions, Unit4

Een bijzondere ervaring die me volledig in balans heeft gebracht! Ik voel me rustiger en ervaar de kwaliteit van "leven in het hier en nu".

Joël van Dorst
Eigenaar FYLO
Advies B.V. 

Joël van Dorst

Van jagen naar genieten
Ik ben besluitvaardiger en heb vertrouwen in de toekomst zonder te jagen.

Lianne Ebbinkhuijsen
Serial Entrepreneur
Business Strategist

Lianne Ebbinkhuijsen
 • De Horst 1
  3971 KR Driebergen
 • Zevenheuvelenweg 48A
  6571 CK Berg en Dal