Individueel programma

Wordt bewust van jezelf

Ontwikkel jezelf door bewustwording in ons individuele programma

Onze modules

Rust en ruimte 


2 dagen

List of USP's for this product

MEER INFORMATIE

Vertrouwen en keuzevrijheid

4 dagen

List of USP's for this product

MEER INFORMATIE

Masterclass

Leren van en werken met elkaar

1 dag

List of USP's for this product

MEER INFORMATIE

Module 1. Rust en ruimte tussen de situatie en jouw gedrag

Je Flowyu® profiel op basis van een nu-meting bestaat uit vijf belangrijke pijlers van gedrag. Tijdens de training word je je bewust van je gedragspatronen en wat die je opleveren. Vervolgens ga je experimenteren en oefenen: welk ander gedrag kun je inzetten en wat levert je dat op? Je ontdekt wat jou uit balans haalt, hoe je die balans zelf weer herstelt en meer rust ervaart. Met je nieuwe inzichten kun je na module 1 in je dagelijkse leven ervaren wat het effect is van je nieuwe gedrag.

Module 2. Vertrouwen en keuzevrijheid.

Alle ervaringen die je in je leven hebt opgedaan, hebben bijgedragen aan wie je nu bent en hoe je je nu gedraagt. Herinneringen aan deze ervaringen liggen opgeslagen in je brein en als deze bewust of onbewust getriggerd worden door iets dat nu gebeurt, is dat terug te zien in je brein. We gaan op zoek naar die triggers en hoe deze triggers je huidige gedrag beïnvloeden. Door de opgedane ervaring in module 1 weet je hoe je met dergelijke reacties in je brein om kunt gaan en hoe je de balans zelf herstelt. Aan het eind van de training wordt je huidige gedrag niet langer meer beïnvloed door triggers uit het verleden.

Module 3. Flowyu® Masterclass: leren van en werken met elkaar

In de eerste 2 modules sta jij als individu centraal. Maar in het dagelijks leven doe je het nooit alleen. De invloed van werk en privé herkent iedereen. En dat brengt een nieuwe uitdaging met zich mee. Tijdens de Flowyu® Masterclass deel je inzichten en ervaringen met andere deelnemers en simuleren we het werken in groepen. Door de dynamiek in de groep en de wisselwerking met je coach leer je van en met elkaar.

Wordt bewust van jezelf

Heb je nog vragen over welke module het beste bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op en dan helpen we je graag verder. Of bestel gelijk jouw module hieronder!