arrow_drop_up arrow_drop_down
Breintraining managers

Loop je tegen je eigen grenzen 

en heb je het gevoel dat je tekort schiet?

Maak kennis met de breintrainingen van Be More You 

tijdens een 90 minuten durende sessie!

Werk je te hard en ervaar je veel stress 

maar weet je niet hoe je de cirkel moet doorbreken?

Loop je al een tijd tegen je eigen grenzen aan? Werk je hard en heb je het gevoel dat nog harder werken de enige oplossing is om meer succes te behalen en je beter te voelen? Ondanks dat je weet dat dit niet de oplossing is heb je op dit moment geen idee hoe je deze vicieuze cirkel doorbreekt. Je ervaart ontzettend veel stress, wat zich doorvertaald naar alle gebieden in jouw leven. Het gaat ten koste van je creativiteit en groei. 


Je wilt die  cirkel doorbreken  en wel zo snel mogelijk!

Marco Karman

Nieuwe paden aanleggen in je brein

Mijn naam is Marco Karman, eigenaar van Be More You. In de afgelopen jaren hebben we meer dan 650 deelnemers geholpen met gerichte breintraining. Symptomen als stress, vermoeidheid en onzekerheid beginnen in het brein.


Door je brein te trainen worden jouw persoonlijke patronen zichtbaar. Door gerichte training kunnen we de neurale paden in je brein veranderen waardoor verandering tastbaar wordt.


Een geruststelling dus: je hoeft niet het gevoel te hebben dat je gek bent omdat je niet uit de vicieuze cirkel kunt stappen. Je brein reageert vaak vanuit de automatische piloot waardoor je gelijksoortig gedrag blijft vertonen.

9+ 
jaar ervaring
750 +
deelnemers gingen je voor
100% 
tevredenheidsgarantie
8,7
waardering van deelnemers

Maak kennis met de Be More You Experience Breintraining

Tijdens de Experience Training maak je kennis met de breintraining van Be More You. Je boekt een eenmalige sessie van 90 minuten waarbij we jouw hersenactiviteit meten, gedragspatronen zichtbaar maken en je getraind wordt door één van onze vakkundige coaches. De training vindt incompany plaats. Dat betekent dat wij ons pop-up coaching centrum inrichten op de locatie van de werkgever.

Leiderschapstrainingen en breintraining

Kennismaken?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

Onze werkwijze

Kennismaking training leidinggevenden en managers

Kennismaking

We stemmen samen een of meer dagen af dat we jou en je collega’s de kans geven om bij jou op kantoor te ervaren hoe onze methode werkt

Breintraining leidinggevenden en managers

Planning

We stemmen samen, een of meer dagen, af dat we jou en je collega’s de kans geven om bij jou op kantoor te ervaren hoe onze methode werkt

Breintraining leidinggevenden en managers

Deelnemende collega's

Jullie verdelen, intern, zelf de vier mogelijkheden per dag onder de deelnemende collega’s.

Breintraining leidinggevenden en managers

De voorbereiding

Iedere deelnemer ontvangt van ons voorafgaand aan de sessie een voorbereidende mail. De antwoorden worden voor de sessie aan ons geretourneerd.

Breintraining leidinggevenden en managers

De ruimte

Het bedrijf waar je werkt verzorgt voor deze dag(en) een geschikte ruimte waar de sessies plaatsvinden. De sessies duren negentig minuten per persoon.

Breintraining leidinggevenden en managers

Pop-up coaching centrum

Wij brengen onze apparatuur mee en richten voor deze dag(en) ons pop-up coaching centrum op.

Case uit de praktijk

Een medewerkster geeft aan dat ze stress heeft, moe is. En dat is iets waar ze al jaren last van heeft. Collega’s zien het ook en zeggen wel eens dat ze wat beter voor zichzelf moet zorgen, het wat meer moet loslaten, maar dat is een goedbedoeld advies, waar ze niets mee kan. Ze ziet dat niet als oplossing voor haar stress. ‘Ik kan het maar beter afmaken, dat geeft me meer rust dan het te laten liggen en te weten dat ik dat er morgen ook nog bij moet doen’.


Ontdekking tijdens de sessie: overengaged reageren

Tijdens de sessie ontdekt ze dat ze sterk geneigd is ‘overengaged’ te reageren. ‘Ja, maar dat is toch normaal? Ik houd er niet van om er de kantjes vanaf te lopen’. Dankzij de feedback ontdekt ze het effect van ‘te hard werken’: het scherm wordt klein en ze ziet weinig meer van het beeld.


Tunnelvisie en hyperfocus

Lachend zegt ze dat ze dat tijdens haar werk ook vaak heeft: op het puntje van haar stoel en dan met een soort tunnelvisie heel hard werken. Terwijl ze het zegt, valt het kwartje. Ze snapt de metafoor van het beeld: met haar hyperfocus gaat het scherm dicht en ziet ze letterlijk minder. In de praktijk is dat exact hetzelfde: met een open mind zie je meer: meer van de ander, meer oplossingen, meer creativiteit. En het kost je minder energie. ‘Letterlijk en figuurijk een eye-opene!r’

Wat levert de Experience Training jou op?

Reageren onder druk

Je ontdekt hoe je reageert onder druk en ervaart dat ontspanning leidt tot een open mind.

Minder last van stress

Je gaat naar huis met concrete handvatten die je helpen om te gaan met stress.

Direct inzicht

Je volgt op het scherm wat er met je hersenen gebeurd waardoor jij je vlot bewust wordt van je gedrag.

Inzicht in stress

Ontdek welke rol stress in jouw leven speelt en vermindering aandacht verdient

Meer focus

Je ervaart dat een open mind lekker voelt en je helpt om je focus te vergroten

Jouw ontwikkelvraag

Zet stappen door de krachtige combinatie van coaching en onze methode.
Training neurofeedback managers en leidinggevenden

 

  

.

.

.

.

.

.

.

.

.


De voordelen op een rij

  • Individueel maatwerk
  • Geen subjectieve antwoorden, maar objectieve meting
  • Zie 'live' de reactie van je brein
  • Train je brein ter plekke en leer omgaan met moeilijke situaties
  • Meer dan 750 deelnemers gingen je voor
  • Versnel je leercurve
  • Onder begeleiding van professionele en ervaren coaches
  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Incompany, op locatie van je werkgever

Kennismaken?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan

                                   

Veelgestelde vragen

Is het effect blijvend?

Wanneer we de afweging maken om wel of niet te kiezen om een programma voor persoonlijke ontwikkeling te gaan doen, kijken we stiekem maar naar één ding: wat levert het me onder de streep op? Wat is het resultaat dat ik ga bereiken? Is dat resultaat me de investering in geld, tijd en moeite waard?

Deze vraag laat zich soms moeilijk beantwoorden als het resultaat minder concreet is. Een verbeterde persoonlijke ontwikkeling is lastiger te waarderen dan bijvoorbeeld een winststijging.

Achteraf wil je niet het gevoel hebben dat je je geld beter had kunnen inzetten. Dat je geld, tijd én moeite verspilde energie zijn en je weer met dat knagende gevoel zit dat je geen steek verder bent. En stilstand, daar hebben bijna alle professionals een hekel aan.

Het is onmogelijk je een concreet resultaat te beloven dat de flowyu-methode je zal brengen. Door het 100% maatwerkkarakter is dit namelijk voor geen van alle deelnemende professionals hetzelfde.

Toch hebben alle unieke, individuele resultaten iets heel waardevols gemeen.

We zijn gewend dat coaches ons helpen om puur op eigen kracht een bepaald resultaat te bereiken. Ze reiken ons de benodigde tools en handvatten, maar wanneer bij jou een ‘doorbraak’ uitblijft, kan het lastig zijn om dit resultaat ooit te bereiken.

Een Flowyu-coach is in staat om je al in de training het gewenste resultaat te laten ervaren. Doordat je daadwerkelijk kan doorvoelen hoe dit gewenste gedrag voelt, zet een je een belangrijke, fundamentele stap. Het resultaat is nu niet meer een ongrijpbaar einddoel, maar een nieuw fundament waar je gemakkelijker op terug kunt pakken omdat je het al kent. Je kunt keuzes maken van het juiste gevoel, binnen een groter potentieel kader.

Een fundamentele verandering die constant inzet en (veel!) oefening vraagt, maar als het ware nieuw is ‘vrijgekomen’ binnen jouw spectrum van keuzes.

Juist: er is geen moeiteloze short cut naar een perfect leven. Na het volgen van je programma zit de wereld nog precies hetzelfde in elkaar als ervoor. Toch is er voor jou een hoop veranderd.

Met een nieuwe kijk op de wereld en op je eigen mogelijkheden is het tijd om wat je hebt geleerd en ervaren in je leven te gaan inpassen. In het begin kan dit best moeilijk zijn: de kans bestaat dat je merkt dat je collega’s, gezin of vrienden niet meegaan in jouw ontwikkeling op de manier die je tijdens jouw ontwikkelprogramma voor ogen had.

Je loopt tegen de eerste problemen aan. Ai, lastig.

Toch is er iets fundamenteel anders. Je loopt na je training misschien wel tegen de zelfde uitdagingen aan, maar gek genoeg ervaar je ze heel anders. Je voelt minder frustratie en kunt proactief zoeken naar de beste oplossing. Je verspilt minder energie en bent beter in staat je aandacht te richten op datgene waar je iets kunt betekenen en bereiken.

Is het de investering wel waard?

Tijdens je 2-daagse programma doen we alles wat we kunnen om je in staat te stellen de gewenste ontwikkelstappen te zetten:

In totaal 6 individuele sessies van zo'n 1,5 uur met je coach. In al deze sessie maakt meting van je hersenactiviteit het mogelijk dat je het natuurlijk leervermogen van je brein heel gericht inzet. Daardoor gaat je ontwikkeling snelle en soepeler dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

- Tussen de sessies nog een 4-tal tijdsblokken van zo'n 1,5 uur waarin je zelf aan de slag gaat met inzichten en vragen
- Na afloop van het programma heb je ook nog een 2-tal coachingsgesprekken (telefoon of skype)

De meest gehoorde quote van onze deelnemers na afloop? Dit gun ik iedereen!

Kan ik niet gehersenspoeld worden?

We maken het onzichtbare zichbaar en daardor het onbewuste bewust. Hierdoor helpen we je om echte stappen te zetten.

Tijdens je programma ben je zelf 'in control'. Door de meting van hersenactiviteit laten we jou en je brein zient wat er gebeurt. Het is dan aan jou en je brein om met deze input aan de slag te gaan.

Werkt het ook in mijn situatie?

Met onze aanpak brengen we alles in stelling om je staat te stellen om de gewenste doelen te realiseren.

In de afgelopen 8 jaar hebben ruim 650 deelnemers mogen begeleiden.

Natuurlijk had ieder van hen een unieke situatie en uniek vraagstuk. De onderliggende reden en oplossing (het brein) was bij iedereen hetzelfde.

Door de meting van hersenactiviteit bieden we je de mogelijk om dit als waardevolle input te gebruiken voor de door jouw gewenste ontwikkeling.

Op basis van deze praktijkervaring kun je er op vertrouwen dat het bij jou werkt.

We geven je met vertrouwen ook onze unieke garantie: als je na afloop van je programma ontevreden bent over het behaalde resultaat, dan crediteren we de investering in je programma.