Tweedaagse breintraining | Be More You Balance
arrow_drop_up arrow_drop_down

2-daagse basistraining BrainRouting

- Onderga een ontspannen trainingssessie

- Je zit relaxed in een stoel en kijkt naar een bioscoopfilm

- 2 volle dagen me-time met hotelovernachting op een prachtig landgoed

- Exclusieve 1-op-1 VIP-ervaring met je persoonlijke coach

- Blijvende gedragsverandering waardoor je meer jezelf wordt

10+

jaar ervaring

800+

deelnemers gingen je voor

100%

tevredenheidsgarantie

9,3

waardering van deelnemers

Maak kennis met de Balance training van Be More You 

(in een notendop)

Blijvende gedragsverandering

Blijvende gedragsverandering zonder dat je eigen persoonlijkheid verandert.
In 2 dagen leg je nieuwe 'neurale paden' aan om je nieuwe gedrag 'in te slijten'

gedragsverandering-training

Exclusieve 1-op-1 coaching

1-op-1 (dus geen groep) dus onverdeelde persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling. 

Exclusieve 1-op-1 VIP-ervaring met je executive coachT

blijvende-gedragsverandering

Ontspannen trainingsessies

Onderga een ontspannen trainingssessie. Je zit relaxed in een stoel en kijkt naar een bioscoopfilm.

training-brein-neurofeedback

Zes sessies in twee dagen

6 individuele trainingssessies met meting van je hersenactiviteit
persoonlijke-bgeleiding

Me-Time

Twee volle dagen me-time met hotelovernachting op een prachtig landgoed

Nieuw gedrag dankzij neuroplasticiteit

Met BrainRouting leg je nieuwe neurale paden aan in je brein. 

Hoe dat werkt? In dit filmpje wordt dat duidelijk uitgelegd.

Je brein is plastisch, flexibel en het leert van ervaringen.

Dat kan je brein dankzij 'neuroplasticiteit'.

Tijdens een BrainRouting-training zorgen we dat je brein gericht leert en krijgt het directe, objectieve en onontkoombare feedback.

Zo legt je brein soepel en vlot nieuwe paden aan

en ontwikkel jij je gedrag en daarmee jezelf. 


Dit is het resultaat van de 2-daagse breintraining

Volg je eigen 

koers

Ben je geneigd rekening met anderen te houden? Tijdens de training leer je bij jezelf te blijven en op je eigen innerlijke kompas te koersen. Je ontdekt wat jij zelf wilt en belangrijk vindt.

Vergroot je mentale weerbaarheid

We raken allemaal wel eens uit balans. Tijdens je training leer je dit vlot te herkennen én ontdek je hoe je je balans weer herpakt.


Minder last van je innerlijke criticus

Je leert met een open mind kijken; je leert minder kritisch te zijn ten opzichte van jezelf en anderen, oordelen los te laten en te accepteren wat is. 

Ontspannen blijven als het spannend is

Heb je de neiging om gespannen te raken? Je leert om ook onder uitdagende omstandigheden te ontspannen en de signalen in je lichaam te herkennen.


Effectiever reageren 

onder druk

Tijdens je training ontdek je hoe je reageert in uitdagende omstandigheden. En je leert hoe je effectiever reageert.

Dat kost je minder energie en levert je meer op.

Besluitvaardiger


Het is een stuk makkelijker om beslissingen te nemen als je goed bij je gevoel en je intuïtie kunt. Precies dat laatste leer je tijdens je training.


Vergroot je impact


Je leert tijdens je training in het nu te zijn. Dat wat in het verleden is gebeurd of wat er in de toekomst zal gebeuren, laat je los. En zo kun je veel ontspanner en adequater reageren op de situatie die zich nú voordoet. 

Open blik in lastige gesprekken

Als je “met een open blik” een lastig gesprek ingaat, zul je merken dat het gemakkelijker gaat en meer oplevert.
Meer focus en 

concentratie

Je leert hoe je op een meer ontspannen, aandachtige manier met iets bezig kunt zijn, zonder jezelf te verliezen.Stap makkelijker uit je comfortzone

Als je weet hoe je ook onder uitdagende omstandigheden jezelf blijft, wordt het minder spannend om buiten je comfortzone te gaan.

Je houdt meer 

energie over

Doordat je veel minder energie verspilt aan denken, piekeren, frustraties en emotionele reacties houd je meer energie over.

Jezelf  

laten zien

Je weet wie je bent, wat je wilt en durft hier ook voor uit te komen. Zo haal je het beste uit jezelf en uit je relaties. 

Dit is wat we doen tijdens de training

Objectieve hersenmeting

Aan de hand van een qEEG krijg je een objectieve hersenmeting. Volkomen objectief dus.

Trainen van 

je brein

Tijdens de training ontdek je hoe jouw brein nu reageert en het anders kan.  Realtime resultaat ervaren!

Visualisatie van je proces

Je hersenactiviteit is continu visueel zichtbaar, net als de invloed die jij erop uitoefent. 

Ervaar het resultaat direct

Ervaar onmiddellijk resultaat. Je ziet het, je voelt het, je weet het. Dit wil je weten over onze basistraining BrainRouting

Objectieve hersenmeting laat zien waar je nu staat

We beginnen dag 1 met het meten van je hersenactiviteit in rust. De objectieve data worden vertaald naar je persoonlijke profiel waarin duidelijk is waar je nu staat en waar je stappen kunt zetten. In tests die je zelf invult blijft het meeste daarvan verborgen.

Onontkoombare feedback op je hersenactiviteit

Je traint je brein tijdens het kijken naar een film; een nabootsing van de dagelijkse realiteit. Uniek is de objectieve en onontkoombare feedback op jouw hersenactiviteit, die ook het onbewuste zichtbaar maakt. Je ontdekt hoe je brein met triggers omgaat. Je leert hoe je zelf invloed uitoefent op je brein. Je ervaart het resultaat real-time!

Direct minder uit balans 

Het scherm laat direct zien wanneer je uit balans raakt en je traint ter plekke hoe je de balans zelf kunt herstellen: je scherm gaat letterlijk dicht als je hersenactiviteit uit balans raakt en gaat weer open als jij met een open blik kijkt. Je ontspant, ervaart rust en ruimte, ook als het lastiger wordt. Een ontspannen brein is ook een voorwaarde om te leren.

Altijd individueel maatwerk

De training is intensief, individueel en op maat voor jou. Jouw ontwikkelvraag staat tijdens dit individuele programma centraal. Nog meer maatwerk dan dit, bestaat niet!

Sneller en gerichter dan ooit tevoren

Twee dagen, iedere dag drie individuele sessies: je traint je brein en je coach begeleidt jouw proces. Tussen de sessies door heb je de gelegenheid om een boswandeling te maken of één van je opdrachten.
Alles is erop gericht om de gewenste ontwikkeling te bereiken.

Ervaar direct het verschil

Door de gerichte aanpak en de snelle doorloop van de sessies ervaar je al tijdens je programma het verschil. Je praat dus niet alleen over ontspanning en focus, je vóelt ontspanning en hébt focus tijdens het programma. Dit 'doorvoelen' is een heel krachtige leerervaring die er voor zorgt dat je na afloop makkelijker je eigen koers volgt. 

Maximale focus op jezelf

Je overnacht als deelnemer altijd in het hotel op hetzelfde terrein als onze Place to Be More You. De locaties zijn gelegen in een bosrijke omgeving in Berg en Dal en Doorn.  

We vinden het waardevol dat je je volledig kunt focussen op jouw ontwikkeling, zonder afgeleid te worden door alledaagse beslommeringen. We raden je dan ook aan om (digitaal) contact met de rest van de wereld gedurende je programma tot een minimum te beperken. 


Trainingslocaties 

We ontvangen je op één van deze 2 prachtige Places to Be More You.

null

Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn

 (bij Utrecht)

null

Landgoedhotel Hol thurnsche Hof 

Zevenheuvelenweg 48 A 6571 CK Berg en Dal

(bij Nijmegen)

De executive coaches van Be More You

Agnes Jongerius
(Executive coach)

Wat mij blij maakt is het onderzoeken wat in mensen omgaat en hen op een speelse en humorvolle wijze uitdagen om in hun kracht te komen. Ik ben scherp en duidelijk. Met mijn goede intuïtie en durf te ontregelen schud ik mensen door elkaar. Ik geef ze alle ruimte om hun eigen waarheden te vinden. Mijn enige doel: de ander in het licht zetten dat hij of zij is.

Renee van Sonsbeek
(Executive coach)

Door onze krachtige methode draag ik bij aan het geluk van een ander mens. Je gelukkig voelen is in mijn ogen het mooiste dat er is in dit leven. Mijn persoonlijke weg naar geluk was een zoektocht met vele hobbels, maar het is echt waar; de meeste moeilijke gebeurtenissen in mijn leven hebben mij sterker, wijzer en zachter gemaakt. Ik geniet van mijn werk, het geeft me energie. Als coach ben ik graag bij dit proces betrokken. Ik ben open, volg mijn intuïtie en schroom de confrontatie niet. Mijn missie is geslaagd als jij in je kracht gaat staan. Daar haal ik energie uit.

Caroline Klooster
(Executive coach)

De verbinding die ik met mensen heb en mijn bijdrage aan hun positieve ontwikkeling inspireren mij enorm. Als coach werk ik vanuit ontspanning, balans en met een knipoog. Zo ontdekken we wie je bent. Ik geloof sterk dat iedereen die zichzelf ontwikkelt, ook bijdraagt aan de ontwikkeling van het grotere geheel. Bij Be More You ben ik dagelijks aan het werk met mensen die een stap vooruit willen zetten. Tijdens de training ontdekken zij dat een wezenlijke stap kunnen zetten in hun ontwikkeling eigenlijk veel makkelijker én leuker is dan zij eerst dachten. Geweldig om te zien. 

                                   

Veelgestelde vragen

Is het effect blijvend?

Wanneer we de afweging maken om wel of niet te kiezen om een programma voor persoonlijke ontwikkeling te gaan doen, kijken we stiekem maar naar één ding: wat levert het me onder de streep op? Wat is het resultaat dat ik ga bereiken? Is dat resultaat me de investering in geld, tijd en moeite waard?

Deze vraag laat zich soms moeilijk beantwoorden als het resultaat minder concreet is. Een verbeterde persoonlijke ontwikkeling is lastiger te waarderen dan bijvoorbeeld een winststijging.

Achteraf wil je niet het gevoel hebben dat je je geld beter had kunnen inzetten. Dat je geld, tijd én moeite verspilde energie zijn en je weer met dat knagende gevoel zit dat je geen steek verder bent. En stilstand, daar hebben bijna alle professionals een hekel aan.

Het is onmogelijk je een concreet resultaat te beloven dat de flowyu-methode je zal brengen. Door het 100% maatwerkkarakter is dit namelijk voor geen van alle deelnemende professionals hetzelfde.

Toch hebben alle unieke, individuele resultaten iets heel waardevols gemeen.

We zijn gewend dat coaches ons helpen om puur op eigen kracht een bepaald resultaat te bereiken. Ze reiken ons de benodigde tools en handvatten, maar wanneer bij jou een ‘doorbraak’ uitblijft, kan het lastig zijn om dit resultaat ooit te bereiken.

Een Flowyu-coach is in staat om je al in de training het gewenste resultaat te laten ervaren. Doordat je daadwerkelijk kan doorvoelen hoe dit gewenste gedrag voelt, zet een je een belangrijke, fundamentele stap. Het resultaat is nu niet meer een ongrijpbaar einddoel, maar een nieuw fundament waar je gemakkelijker op terug kunt pakken omdat je het al kent. Je kunt keuzes maken van het juiste gevoel, binnen een groter potentieel kader.

Een fundamentele verandering die constant inzet en (veel!) oefening vraagt, maar als het ware nieuw is ‘vrijgekomen’ binnen jouw spectrum van keuzes.

Juist: er is geen moeiteloze short cut naar een perfect leven. Na het volgen van je programma zit de wereld nog precies hetzelfde in elkaar als ervoor. Toch is er voor jou een hoop veranderd.

Met een nieuwe kijk op de wereld en op je eigen mogelijkheden is het tijd om wat je hebt geleerd en ervaren in je leven te gaan inpassen. In het begin kan dit best moeilijk zijn: de kans bestaat dat je merkt dat je collega’s, gezin of vrienden niet meegaan in jouw ontwikkeling op de manier die je tijdens jouw ontwikkelprogramma voor ogen had.

Je loopt tegen de eerste problemen aan. Ai, lastig.

Toch is er iets fundamenteel anders. Je loopt na je training misschien wel tegen de zelfde uitdagingen aan, maar gek genoeg ervaar je ze heel anders. Je voelt minder frustratie en kunt proactief zoeken naar de beste oplossing. Je verspilt minder energie en bent beter in staat je aandacht te richten op datgene waar je iets kunt betekenen en bereiken.

Is het de investering wel waard?

Tijdens je 2-daagse programma doen we alles wat we kunnen om je in staat te stellen de gewenste ontwikkelstappen te zetten:

In totaal 6 individuele sessies van zo'n 1,5 uur met je coach. In al deze sessie maakt meting van je hersenactiviteit het mogelijk dat je het natuurlijk leervermogen van je brein heel gericht inzet. Daardoor gaat je ontwikkeling snelle en soepeler dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

- Tussen de sessies nog een 4-tal tijdsblokken van zo'n 1,5 uur waarin je zelf aan de slag gaat met inzichten en vragen
- Na afloop van het programma heb je ook nog een 2-tal coachingsgesprekken (telefoon of skype)

De meest gehoorde quote van onze deelnemers na afloop? Dit gun ik iedereen!

Kan ik niet gehersenspoeld worden?

We maken het onzichtbare zichbaar en daardor het onbewuste bewust. Hierdoor helpen we je om echte stappen te zetten.

Tijdens je programma ben je zelf 'in control'. Door de meting van hersenactiviteit laten we jou en je brein zient wat er gebeurt. Het is dan aan jou en je brein om met deze input aan de slag te gaan.

Werkt het ook in mijn situatie?

Met onze aanpak brengen we alles in stelling om je staat te stellen om de gewenste doelen te realiseren.

In de afgelopen 8 jaar hebben ruim 650 deelnemers mogen begeleiden.

Natuurlijk had ieder van hen een unieke situatie en uniek vraagstuk. De onderliggende reden en oplossing (het brein) was bij iedereen hetzelfde.

Door de meting van hersenactiviteit bieden we je de mogelijk om dit als waardevolle input te gebruiken voor de door jouw gewenste ontwikkeling.

Op basis van deze praktijkervaring kun je er op vertrouwen dat het bij jou werkt.

We geven je met vertrouwen ook onze unieke garantie: als je na afloop van je programma ontevreden bent over het behaalde resultaat, dan crediteren we de investering in je programma.

                               

Organisaties die je voorgingen

Klanten Be More You

Niet tevreden? Geld terug!

Honderden deelnemers gingen je voor en hebben ons in staat gesteld ijzersterke programma’s te ontwikkelen waarmee jij je persoonlijke groei fundamenteel kunt versnellen.

 

We staan 100% garant voor jouw tevredenheid na deelname. Om die reden geven we je ook de volgende tevredenheidsgarantie:

 

Ben je na afloop van ons 2-daagse programma ontevreden over het behaalde resultaat, dan crediteren we je de investering in je training!

Adviesgesprek plannen?