Last van ineffectief gedrag en stress?
arrow_drop_up arrow_drop_down

Verkleint stress je blikveld?

Meting van hersenactiviteit maakt accelerated learning mogelijk

2-daagse breintraining

Voor als je méér kunt maar het komt er niet uit:

 • Onderga een ontspannen trainingssessie
 • Je zit relaxed in een stoel en kijkt naar een bioscoopfilm
 • Twee volle dagen me-time met hotelovernachting op een prachtig landgoed
 • Exclusieve 1-op-1 VIP-ervaring met je persoonlijke coach
 • Blijvende gedragsverandering zonder dat je eigen persoonlijkheid verandert
 • In 2 dagen leg je nieuwe 'neurale paden' aan om je nieuwe gedrag 'in te slijten'
 • Bijvoorbeeld voor meer concentratie, keuzes maken, nee zeggen, zelfverzekerdheid, rust en flow
 • 6 individuele trainingssessies met meting van je hersenactiviteit
 • 1-op-1 (dus geen groep) dus onverdeelde persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling.


9+

jaar ervaring

750+

deelnemers gingen je voor

100%

tevredenheidsgarantie

8,7

waardering van deelnemers

Van wild idee naar krachtige methode

Mijn naam  is Marco Karman, opgeleid tot ingenieur (chemisch techoloog als je het precies wilt weten), serie ondernemer, spreker en, vooral, mijn hele leven al  actief bezig met mijn eigen ontwikkeling en begaan met het welbevinden van mens en mensheid.

In 2009, een paar maanden voordat ik 44 werd heb ik iets ontdekt waardoor ik eindelijk van mijn grootste belemmering afgekomen ben. Voor mezelf en mijn omgeving was dit een hele opluchting. Voor mezelf voelde het alsof ik wakker geworden was in een andere wereld. Mijn quote was 'dit gun ik iedereen!'

Omdat ik zelf ondernemer was, heb ik mijn collega's de mogelijkheid geboden om hetzelfde mee te maken. Aangestoken door mijn enthousiasme heeft iedereen hier gebruik van gemaakt. Het resultaat? Zo'n 40% van mijn collega's waren daardoor ook in staat om over hun eigen schaduw te stappen.

Het hele proces maakte grote indruk op mij. In februari 2010 werd ik midden in de nacht klaarwakker met de gedachte 'dit ligt op mij te wachten om in de wereld te zetten'. Dat gevoel was zo sterk dat ik de volgende dag zowel mijn vrouw als mijn zakelijk compagnon heb geïnformeerd dat ik een nieuw bedrijf op ging richten: Be More You.

Ineffectief gedrag heeft 1 grondoorzaak 

We zijn ons onvoldoende bewust van de echte oorzaak achter ineffectief gedrag. We ervaren alleen de effecten: stress, moe, onzekerheid, …. Wil je dit blijvend veranderen dan moet je bij de bron zijn: je brein.

Met onze techniek worden onderbewuste reflexen voor het eerst zichtbaar. 

En daarmee krijgen deelnemers de input die cruciaal is om gedrag te veranderen. 

Wil ook jij je blikveld  verruimen?

Samen met mijn team heb ik 8 jaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van onze Flowyu - methode.

We weten nu exact WAAROM je stress krijgt, WAT de noodzakelijke stappen zijn om stress te verminderen en HOE je dat betrouwbaar doet

“Deze training gaat naar de essentie: voelen, ervaren, realiseren in plaats van denken. De rest is bijzaak. Dit is het fundament van echt zelfinzicht en transformatie.”

Yuri van Geest, 

Author of Amazon bestseller Exponential Organizations / Founder of SingularityU the Netherlands

We werkten o.a. al voor:

Ontdek de 10 onweerstaanbare voordelen van onze methode

Voordeel 1: objectieve hersenmeting laat zien waar je nu staat

Op basis van een EEG (het meten van jouw hersenactiviteit) wordt een Flowyu-profiel gemaakt. Je hersenactiviteit wordt vertaald naar 5 gedragspijlers die universeel kenmerkend zijn voor het hebben van balans. Geen subjectieve antwoorden, maar objectieve meting: je brein verteld hoe het echt zit.

Voordeel 2: onontkoombare input van je brein

Tijdens je training heb je op verschillende plekken op je hoofd sensoren waarmee voortdurend je hersenactiviteit wordt gemeten. Dagelijkse situaties worden gesimuleerd en daardoor ervaar je "live" samen met je coach hoe je brein met die triggers omgaat. Dé cruciale input om te ontwikkelen die tot nu toe onzichtbaar was.

Voordeel 3: direct minder uit balans door triggers

Je hersenactiviteit laat direct zien wanneer je uit balans wordt gebracht. Je traint ter plekke in de simulator setting hoe je dat zelf kan herstellen: door te leren om bewust niet te reageren op de triggers, krijgt je brein de ruimte om de balans te herstellen. Je ervaart rust en ruimte. Een ontspannen brein is ook een voorwaarde om te leren. 

Voordeel 4: efficiënte en effectieve aanpak direct bij de bron

Door zichtbaar te maken wat er in je brein gebeurt zetten deelnemers het natuurlijk leervermogen van hun brein direct en gericht in. Objectief en onontkoombaar krijgen deelnemers de input die cruciaal is om gedrag te veranderen. Echte en blijvende ontwikkeling.

Voordeel 5: altijd individueel maatwerk

Met onze aanpak hebben we een krachtig en universeel programma ontwikkeld voor bewuste en blijvende ontwikkeling. Dit zetten we zo in dat het jou zo goed mogelijk helpt bij je ontwikkelstappen.

Hierdoor staat jouw ontwikkelvraag altijd centraal. 

Voordeel 6: sneller en gerichter dan ooit tevoren

2 dagen, iedere dag 3 individuele sessies: tijdens al je sessies maken we door meting van hersenactiviteit jouw (in)effectieve gedrag real-time zichtbaar door meting van hersenactiviteit. Daardoor ben je in staat om het natuurlijk leervermogen van je brein heel gericht in te zetten voor je gewenste ontwikkeling.

Voordeel 7: ervaar het verschil

Door de gerichte aanpak en de snelle doorloop van de sessies ervaar je al tijdens je programma het verschil. Je praat dus niet alleen over rust en focus, je vóelt rust en hébt focus tijdens het programma. 

Dit 'doorvoelen' is een heel krachtige leerervaring die er voor zorgt dat je na afloop makkelijker je eigen koers volgt.  

Voordeel 8: je proces gevisualiseerd

Je programma levert je een reeks van waardevolle ervaringen en inzichten, vragen en antwoorden op.  Daardoor weet je heel goed waar je nu staat en waar je heen wilt. Je proces en vervolgstappen worden gevisualiseerd in jouw persoonlijke visuele weergave van je proces

Voordeel 9: maximale focus op jezelf

Je overnacht als deelnemer altijd in het naast ons coaching centrum gelegen hotel. Onze beide coaching centra zijn gelegen op schitterende landgoederen in respectievelijk Berg en Dal (bij Nijmegen) en Doorn (bij Utrecht). 

Hierdoor heb je de gelegenheid om je volledig te focussen op jouw ontwikkeling. Met minimale interferentie vanuit de buitenwereld. We raden je ook aan om (digitaal) contact met de rest van de wereld gedurende je programma tot een minimum te beperken. Een zeldzame weldaad volgens onze deelnemers!

Voordeel 10: twee dagen (extra) gezond

Je gaat tijdens je programma 'comfortabel uit je comfortzone'. Om je lichaam in staat te stellen zo fit mogelijk te zijn, zie je gedurende de duur van het programma af van koffie en alcohol. "Wat?!" horen we je denken......

Voor sommige deelnemers is dat vooraf even slikken. Grappig genoeg zijn dat achteraf de mensen die 'radicaliseren'. Er zijn al meerdere hardcore koffie drinkers getransformeerd in theeleuten.

Tussen de sessies door heb je bovendien de gelegenheid om (stevige) boswandelingen te maken waarin je weer kunt 'landen'. Tevens beantwoord je dan de nog openstaande vragen.

Van jagen naar genieten

Als ambitieuze ondernemer heb ik jarenlang in de jaagstand gestaan. Ik kreeg dingen gedaan en boekte successen, maar wel ten koste van veel wilskracht, discipline en stress. Diep van binnen geloofde ik altijd al dat het makkelijker moest kunnen. En deze 2-daagse hebben die overtuiging bevestigd. 


Ik ken geen enkel ontwikkelingsprogramma dat zo aangenaam is als dit en dat zo snel resultaat boekt. En ik heb al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De eerste effecten waren dat ik beter sliep en minder snel uit het veld geslagen werd door situaties die me vroeger een hele dag konden ‘bezetten’ met stress. Ook mijn ‘hersteltijd’ als ik ergens boos op ben, is na deze training opvallend korter geworden. Dat is fijn voor mezelf, voor mijn omgeving en maakt me veel productiever. In totaliteit voel ik me meer gecentreerd en nog meer bij mezelf.


Dat zijn dan wat vage woorden misschien, maar dat betekent dat ik makkelijker besluiten neem, mijn intuïtie nog meer vertrouw en vertrouwen heb in de toekomst zonder te moeten jagen. Die winst is elke dag voelbaar en maakt dat ik meer momenten heb waarin ik kan zeggen ‘life is good’. En dat gun ik iedereen

Liannne Ebbinkhuizen,  Serial Entrepreneur, Speaker

Wat een bijzondere training van Be More You!

Voorafgaand aan de training was het erg druk in mijn hoofd en was ik alleen maar bezig met de toekomst, nieuwe doelen stellen en resultaten boeken. 


Hierdoor miste ik veel informatie om mij heen. Ik had geen goede balans tussen werk, privé en mijn relatie. Verbazingwekkend hoeveel dieper inzicht de metingen en de training geven. 


Door mijn minder prettige jeugd had ik altijd last om mijn gevoel volledig open te stellen. Al tijdens de eerste dag lukte me dit volledig. Ik weet nu de knop te vinden. Ik ervaar een groot verschil tussen voor en na de “Be More You” training, ook mensen in mijn directe omgeving nemen positieve veranderingen waar. Ik kan mijn gevoel nu volledig openstellen en ben vooral in het “hier en nu”. Ik praat rustiger en voel me rustiger. Ik ervaar de kwaliteit van “leven in het hier en nu”, waar ik voorheen vooral met morgen bezig was. De investering van de tweedaagse training heeft mij directe meerwaarde geleverd. 

Joël van Dorst, Coördinator Regionaal Milieuhandhavingsteam (RMHT) en eigenaar JvD Milieuservices (freelance handhaving/milieu)

Hoe treffend was het Flowyu-profiel dat uit de computer rolde!!!”

Het 2-daagse programma was inspirerend, vernieuwend en confronterend. De directe feedback van je eigen hersenfrequentie kan niet worden ontkend. Het is een persoonlijke spiegel met extra lichtval. Goede en mindere goede kanten worden helder zichtbaar en toegelicht. 


Ik dacht bijvoorbeeld dat ik mezelf makkelijk kon ontspannen. Hersengolven verraden direct uiterlijke schijn. Hiermee kreeg ik snel een zeer goed beeld wat je kan verwachten van een flowyu training. Na twee dagen ‘spoorzoeken’ kwam ik uit de training met tools waar ik direct op kon voortbouwen.

Ik leer nu dagelijks hoe ik mijn energieniveau beter kan balanceren in een druk bestaan. Vanuit die positie hou ik ook beter focus op belangrijke zaken. Ik ga verder met deze training. De investering van twee dagen ‘spoorzoeken’ heeft mij directe meerwaarde geleverd. Direct trainen op je brein is verbazingwekkend verhelderend. Ongeacht of je na twee dagen spoorzoeken je flowyu reis voortzet. Deze twee dagen leveren iedere professional een meerwaarde in hun performance.”

Heidi von Weiler, ondernemer - creator Heidewietska 

Onze places to Be More You

Berg en Dal (bij Nijmegen)

Doorn (bij Utrecht)

Neuroplasticiteit: je natuurlijke manier van ontwikkelen

Neuroplasticiteit is het natuurlijk leervermogen van je brein.

In deze animatie wordt het principe van neuroplasticiteit kort en bondig uitgelegd.

En wordt direct duidelijk waarom dit ook voor jou de sleutel voor je succesvolle verdere ontwikkeling is.

Wat is het verschil met andere trainingen?
Door onze objectieve beginmeting van je hersenactiviteit weet je zeker dat je jezelf in de goede richting gaat ontwikkelen.
Dat is anders dan bij andere training en coaching.
Daar formuleer je zelf je leerdoel, maar je weet helaas niet wat je niet weet. En er wordt niet gemeten.
Door de Be More You beginmeting wordt direct zichtbaar wat je niet weet.

We trainen daarna precies waar het nodig is om je gedrag te veranderen.

Uniek: we blijven je hersenactiviteit meten, zodat je supergerichte trainingssessies ondergaat.


Agnes Jongerius (Executive coach)

'Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw, die ons het meest beangstigt.‘ De eerste zinnen uit de inaugurele Rede voor het Presidentschap van Nelson Mandela in 1991 draag ik al jaren met me mee.


Als we in onze kracht gaan staan, zijn we in staat wonderen te verrichten. Wat mij blij maakt is het onderzoeken wat in mensen omgaat. Mensen op een speelse en humorvolle wijze uitdagen om in hun kracht te komen. Ik kan scherp en duidelijk zijn, heb een goeie intuïtie en durf te ontregelen.


Ik schud mensen door elkaar met pittige feedback en geef ze ook alle ruimte om hun eigen waarheden te laten vinden. Met als enige doel: de ander in het licht te zetten dat hij of zij is.
.

Renee van Sonsbeek (Executive coach)

Wat mij inspireert is dat ik met onze krachtige methode werkelijk kan bijdragen aan het geluk van een ander mens. Want je gelukkig voelen is in mijn ogen het mooiste dat er is in dit leven.

 Mijn persoonlijke weg naar geluk was een zoektocht met vele hobbels maar het is echt waar; de meest moeilijke gebeurtenissen in mijn leven hebben mij sterker, wijzer en zachter gemaakt. Ik geniet van mijn werk. Het geeft me energie. Ik vind het zo mooi dat mensen zich openstellen vanuit het verlangen om stapjes in de richting van hun geluk te zetten, wat dat op dat moment ook is.

Als coach ben ik graag bij dit proces betrokken. Ik ben open, volg mijn intuÏtie en schroom de confrontatie niet. Mijn missie is geslaagd als jij in je kracht gaat staan. Daar kan ik van genieten.

Caroline Klooster (Executive coach)

‘De verbinding die ik met mensen heb en mijn bijdrage aan hun positieve ontwikkeling inspireren mij enorm. Ik denk dat we allemaal de mogelijkheid hebben om het mooiste uit onszelf te halen. Vanuit ontspanning, balans en met een knipoog. En zo ontdekken, worden en vervolgens zijn wie je bent, in open verbinding met de mensen om je heen. 


Ik geloof sterk, dat iedereen die zichzelf ontwikkelt, ook bijdraagt aan de ontwikkeling van het grotere geheel. Bij Be More You ben ik dagelijks aan het werk met mensen, die een stap vooruit willen zetten, die open zijn in wat ze weerhoudt en wat ze willen. En tijdens de training ontdekken dat een wezenlijke stap kunnen zetten in hun ontwikkeling eigenlijk veel makkelijker én leuker is dan ze aanvankelijk dachten. Geweldig om te zien.’

Veelgestelde vragen

Is het effect blijvend?

Wanneer we de afweging maken om wel of niet te kiezen om een programma voor persoonlijke ontwikkeling te gaan doen, kijken we stiekem maar naar één ding: wat levert het me onder de streep op? Wat is het resultaat dat ik ga bereiken? Is dat resultaat me de investering in geld, tijd en moeite waard?

Deze vraag laat zich soms moeilijk beantwoorden als het resultaat minder concreet is. Een verbeterde persoonlijke ontwikkeling is lastiger te waarderen dan bijvoorbeeld een winststijging.

Achteraf wil je niet het gevoel hebben dat je je geld beter had kunnen inzetten. Dat je geld, tijd én moeite verspilde energie zijn en je weer met dat knagende gevoel zit dat je geen steek verder bent. En stilstand, daar hebben bijna alle professionals een hekel aan.

Het is onmogelijk je een concreet resultaat te beloven dat de flowyu-methode je zal brengen. Door het 100% maatwerkkarakter is dit namelijk voor geen van alle deelnemende professionals hetzelfde.

Toch hebben alle unieke, individuele resultaten iets heel waardevols gemeen.

We zijn gewend dat coaches ons helpen om puur op eigen kracht een bepaald resultaat te bereiken. Ze reiken ons de benodigde tools en handvatten, maar wanneer bij jou een ‘doorbraak’ uitblijft, kan het lastig zijn om dit resultaat ooit te bereiken.

Een Flowyu-coach is in staat om je al in de training het gewenste resultaat te laten ervaren. Doordat je  daadwerkelijk kan doorvoelen hoe dit gewenste gedrag voelt, zet een je een belangrijke, fundamentele stap. Het resultaat is nu niet meer een ongrijpbaar einddoel, maar een nieuw fundament waar je gemakkelijker op terug kunt pakken omdat je het al kent. Je kunt keuzes maken van het juiste gevoel, binnen een groter potentieel kader.

Een fundamentele verandering die constant inzet en (veel!) oefening vraagt, maar als het ware nieuw is ‘vrijgekomen’ binnen jouw spectrum van keuzes.

Juist: er is geen moeiteloze short cut naar een perfect leven. Na het volgen van je programma zit de wereld nog precies hetzelfde in elkaar als ervoor. Toch is er voor jou een hoop veranderd.

Met een nieuwe kijk op de wereld en op je eigen mogelijkheden is het tijd om wat je hebt geleerd en ervaren in je leven te gaan inpassen. In het begin kan dit best moeilijk zijn: de kans bestaat dat je merkt dat je collega’s, gezin of vrienden niet meegaan in jouw ontwikkeling op de manier die je tijdens jouw ontwikkelprogramma voor ogen had.

Je loopt tegen de eerste problemen aan. Ai, lastig.

Toch is er iets fundamenteel anders. Je loopt na je training misschien wel tegen de zelfde uitdagingen aan, maar gek genoeg ervaar je ze heel anders. Je voelt minder frustratie en kunt proactief zoeken naar de beste oplossing. Je verspilt minder energie en bent beter in staat je aandacht te richten op datgene waar je iets kunt betekenen en bereiken.


Is het de investering wel waard?

Tijdens je 2-daagse programma doen we alles wat we kunnen om je in staat te stellen de gewenste ontwikkelstappen te zetten: 

 • In totaal 6 individuele sessies van zo'n 1,5 uur met je coach. In al deze sessie maakt meting van je hersenactiviteit het mogelijk dat je het natuurlijk leervermogen van je brein heel gericht inzet. Daardoor gaat je ontwikkeling snelle en soepeler dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.
 • Tussen de sessies nog een 4-tal tijdsblokken van zo'n 1,5 uur waarin je zelf aan de slag gaat met inzichten en vragen
 • Na afloop van het programma heb je ook nog een 2-tal coachingsgesprekken (telefoon of skype) 

De meest gehoorde quote van onze deelenemers na afloop? Dit gun ik iedereen!


Kan ik niet gehersenspoeld worden?

We maken het onzichtbare zichbaar en daardor het onbewuste bewust. Hierdoor helpen we je om echte stappen te zetten.

Tijdens je programma ben je zelf 'in control'. Door de meting van hersenactiviteit laten we jou en je brein zient wat er gebeurt. Het is dan aan jou en je brein om met deze input aan de slag te gaan.


Werkt het ook in mijn situatie?

Met onze aanpak brengen we alles in stelling om je staat te stellen om de gewenste doelen te realiseren. 

In de afgelopen 8 jaar hebben ruim 650 deelnemers mogen begeleiden. 

Natuurlijk had ieder van hen een unieke situatie en uniek vraagstuk. De onderliggende reden en oplossing (het brein) was bij iedereen hetzelfde. 

Door de meting van hersenactiviteit bieden we je de mogelijk om dit als waardevolle input te gebruiken voor de door jouw gewenste ontwikkeling.

Op basis van deze praktijkervaring kun je er op vertrouwen dat het bij jou werkt.

We geven je met vertrouwen ook onze unieke garantie: als je na afloop van je programma ontevreden bent over het behaalde resultaat, dan crediteren we de investering in je programma. 

Schrijf je nu in voor jouw persoonlijke programma

Niet tevreden? Geld terug!

Honderden deelnemers gingen je voor en hebben ons in staat gesteld ijzersterke programma’s te ontwikkelen waarmee jij je persoonlijke groei fundamenteel kunt versnellen. 

Ik sta 100% garant voor jouw tevredenheid na deelname. Om die reden geven we je ook de volgende tevredenheidsgarantie: 

Ben je na afloop van ons 2-daagse programma ontevreden over het behaalde resultaat, dan crediteren we je de investering in je training!