Tweedaagse breintraining | Be More You Balance
arrow_drop_up arrow_drop_down
Training gedragsverandering leidinggevenden

Gedragspatronen blijvend veranderen
en definitief afrekenen met stress?

Maak kennis met de Balance breintraining van Be More You. 

Voor ondernemers en leidinggevenden binnen het MKB, overheden en corporates.

9+

jaar ervaring

700+

deelnemers gingen je voor

100%

tevredenheidsgarantie

8,7

waardering van deelnemers

Een manager is ook maar een mens!

Herken je dit?

In de alledaagse hectiek word je als manager voortdurend uitgedaagd. En dat eist zijn tol:


 1. Je maakt lange dagen en bent daardoor veel te weinig thuis. Daar voel je je schuldig over.
 2. Je hebt ook wel eens een mindere dag. Je merkt dat dit direct een negatieve impact heeft op de mensen om je heen.
 3. Je bent snel geïrriteerd en reageert veel te kort door de bocht als mensen in je omgeving, in jouw ogen, onhandig handelen.
 4. Je werkt keihard en ondanks dat is je werk, natuurlijk, nooit af. Je hebt daardoor een onbestemd gevoel dat je prestatie nog niet goed genoeg is.
 5. Je organisatie verandert continu om zich aan te passen aan de veranderende marktomstandigheden. Het kost je moeite om draagvlak bij je mensen te krijgen om hierin mee te gaan.
 6. Je hebt regelmatig te maken met daadkrachtige (senior) collega’s en voelt je dan geïntimideerd. Je meent dan dat je je moet bewijzen, bent bang om fouten te maken en slaat dan dicht.
 7. Bij zakelijke meningsverschillen waar negatieve emoties worden getoond blokkeer je. In plaats van bij je standpunt te blijven ga je pleasen en verliest uit het oog wat voor jou van belang is.
 8. Je innerlijke stemmetje slaat alarm omdat de klant die nu belt verhaal komt halen omdat hij ontevreden is. Blijkt eigenlijk vrijwel nooit zo te zijn en toch geeft het je vaak stress.
 9. Je vindt het lastig om nieuwe dingen te doen die buiten je comfortzone liggen. Dat veroorzaakt uitstelgedrag en innerlijke ontevredenheid.
 10. Je neemt je verantwoordelijkheden serieus en wil het beste uit jezelf en je mensen halen. Bij tegenstrijdige belangen voel je spanning als je iets moet zeggen waarvan je denkt dat de ander het niet vervelend vindt. Je ziet er tegen op om dit gesprek te voeren.

Maak kennis met de Balance training van Be More You 

(in een notendop)

Training gedragsverandering leidinggevenden

Blijvende gedragsverandering

Blijvende gedragsverandering zonder dat je eigen persoonlijkheid verandert. In 2 dagen leg je nieuwe 'neurale paden' aan om je nieuwe gedrag 'in te slijten'

Training gedragsverandering leidinggevenden

Exclusieve 1-op-1 coaching

1-op-1 (dus geen groep) dus onverdeelde persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling. Exclusieve 1-op-1 VIP-ervaring met je executive coachT

Training gedragsverandering leidinggevenden

Ontspannen trainingsessies

Onderga een ontspannen trainingssessie. Je zit relaxed in een stoel en kijkt naar een bioscoopfilm.

Training gedragsverandering leidinggevenden

Zes sessies in twee dagen

6 individuele trainingssessies met meting van je hersenactiviteit

Training gedragsverandering leidinggevenden

Me-Time

Twee volle dagen me-time met hotelovernachting op een prachtig landgoed

Wild idee wordt krachtige methode

Mijn naam is Marco Karman, opgeleid tot ingenieur (chemisch techoloog als je het precies wilt weten), serie ondernemer, spreker en, vooral, mijn hele leven al  actief bezig met mijn eigen ontwikkeling en begaan met het welbevinden van mens en mensheid.


In 2009, een paar maanden voordat ik 44 werd heb ik iets ontdekt waardoor ik eindelijk van mijn grootste belemmering afgekomen ben. Voor mezelf en mijn omgeving was dit een hele opluchting. Voor mezelf voelde het alsof ik wakker geworden was in een andere wereld. Mijn quote was 'dit gun ik iedereen!'


Omdat ik zelf ondernemer was, heb ik mijn collega's de mogelijkheid geboden om hetzelfde mee te maken. Aangestoken door mijn enthousiasme heeft iedereen hier gebruik van gemaakt. Het resultaat? Zo'n 40% van mijn collega's waren daardoor ook in staat om over hun eigen schaduw te stappen.


Het hele proces maakte grote indruk op mij. In februari 2010 werd ik midden in de nacht klaarwakker met de gedachte 'dit ligt op mij te wachten om in de wereld te zetten'. Dat gevoel was zo sterk dat ik de volgende dag zowel mijn vrouw als mijn zakelijk compagnon heb geïnformeerd dat ik een nieuw bedrijf op ging richten: Be More You.

Organisaties die je voorgingen

Klanten Be More You

“Deze training gaat naar de essentie: voelen, ervaren, realiseren in plaats van denken. De rest is bijzaak. Dit is het fundament van echt zelfinzicht en transformatie.”

Yuri van Geest

Author of Amazon bestseller Exponential Organizations / Founder of SingularityU the Netherlands

In het kort: dit is wat we doen tijdens de training

Objectieve hersenmeting

Objectieve hersenmeting

Aan de hand van een EEG krijg je een objectieve hersenmeting. Volkomen objectief dus.
Trainen van je brein

Trainen van je brein

Tijdens de trainingen ontdek je wat specifieke triggers zijn voor jouw brein
Visualisatie van je proces

Visualisatie van je proces

Je proces wordt gevisualiseerd in een visuele weergave van je proces
Ervaar de verschillen

Ervaar de verschillen

Al tijdens het traject ervaar je verschillen. We werken concreet aan gedragsverandering.

Dit wil je weten over onze 2-daagse breintraining

Objectieve hersenmeting laat zien waar je nu staat

Objectieve hersenmeting laat zien waar je nu staat

Op basis van een EEG (het meten van jouw hersenactiviteit) wordt een Be More You profiel gemaakt. Je hersenactiviteit wordt vertaald naar 5 gedragspijlers die universeel kenmerkend zijn voor het hebben van balans. Geen subjectieve antwoorden, maar objectieve meting: je brein vertelt hoe het echt zit.

Onontkoombare input van je brein

Onontkoombare input van je brein

Tijdens je training heb je op verschillende plekken op je hoofd sensoren waarmee voortdurend je hersenactiviteit wordt gemeten. Dagelijkse situaties worden gesimuleerd en daardoor ervaar je "live" samen met je coach hoe je brein met die triggers omgaat. Dé cruciale input om te ontwikkelen die tot nu toe onzichtbaar was.

Direct minder uit balans door triggers

Direct minder uit balans door triggers

Je hersenactiviteit laat direct zien wanneer je uit balans wordt gebracht. Je traint ter plekke in de simulator setting hoe je dat zelf kan herstellen: door te leren om bewust niet te reageren op de triggers, krijgt je brein de ruimte om de balans te herstellen. Je ervaart rust en ruimte. Een ontspannen brein is ook een voorwaarde om te leren. 

Training brein

Efficiënte en effectieve aanpak direct bij de bron

Door zichtbaar te maken wat er in je brein gebeurt zetten deelnemers het natuurlijk leervermogen van hun brein direct en gericht in. Objectief en onontkoombaar krijgen deelnemers de input die cruciaal is om gedrag te veranderen. Echte en blijvende ontwikkeling.

Altijd individueel maatwerk

Altijd individueel maatwerk

Met onze aanpak hebben we een krachtig en universeel programma ontwikkeld voor bewuste en blijvende ontwikkeling. Dit zetten we zo in dat het jou zo goed mogelijk helpt bij je ontwikkelstappen. Hierdoor staat jouw ontwikkelvraag altijd centraal. 

Adviesgesprek plannen?

meting van hersenactiviteit

Sneller en gerichter dan ooit tevoren

Twee dagen, iedere dag drie individuele sessies: tijdens al je sessies maken we door meting van hersenactiviteit jouw (in)effectieve gedrag real-time zichtbaar door meting van hersenactiviteit. Daardoor ben je in staat om het natuurlijk leervermogen van je brein heel gericht in te zetten voor je gewenste ontwikkeling.

Resultaat breintraining

Ervaar (direct) het verschil

Door de gerichte aanpak en de snelle doorloop van de sessies ervaar je al tijdens je programma het verschil. Je praat dus niet alleen over rust en focus, je vóelt rust en hébt focus tijdens het programma. Dit 'doorvoelen' is een heel krachtige leerervaring die er voor zorgt dat je na afloop makkelijker je eigen koers volgt.  

Visuele weergave van je proces

Visuele weergave van je proces

Je programma levert je een reeks van waardevolle ervaringen en inzichten, vragen en antwoorden op.  Daardoor weet je heel goed waar je nu staat en waar je heen wilt. Je proces en vervolgstappen worden gevisualiseerd in jouw persoonlijke visuele weergave van je proces

Maximale focus op jezelf

Maximale focus op jezelf

Je overnacht als deelnemer altijd in het naast ons coaching centrum gelegen hotel. Onze beide coaching centra zijn gelegen op schitterende landgoederen in respectievelijk Berg en Dal (bij Nijmegen) en Doorn (bij Utrecht). 


Hierdoor heb je de gelegenheid om je volledig te focussen op jouw ontwikkeling. Met minimale interferentie vanuit de buitenwereld. We raden je ook aan om (digitaal) contact met de rest van de wereld gedurende je programma tot een minimum te beperken. Een zeldzame weldaad volgens onze deelnemers!

breintraining leidinggevenden

Twee dagen (extra) gezond

Je gaat tijdens je programma 'comfortabel uit je comfortzone'. Om je lichaam in staat te stellen zo fit mogelijk te zijn, zie je gedurende de duur van het programma af van koffie en alcohol. "Wat?!" horen we je denken......

Voor sommige deelnemers is dat vooraf even slikken. Grappig genoeg zijn dat achteraf de mensen die 'radicaliseren'. Er zijn al meerdere hardcore koffie drinkers getransformeerd in theeleuten.


Tussen de sessies door heb je bovendien de gelegenheid om (stevige) boswandelingen te maken waarin je weer kunt 'landen'. Tevens beantwoord je dan de nog openstaande vragen.

"Ik ken geen enkel programma dat zo snel resultaat boekt"

Als ambitieuze ondernemer heb ik jarenlang in de jaagstand gestaan. Ik kreeg dingen gedaan en boekte successen, maar wel ten koste van veel wilskracht, discipline en stress. Diep van binnen geloofde ik altijd al dat het makkelijker moest kunnen. En deze 2-daagse hebben die overtuiging bevestigd. 


Ik ken geen enkel ontwikkelings-programma dat zo aangenaam is als dit en dat zo snel resultaat boekt. En ik heb al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De eerste effecten waren dat ik beter sliep en minder snel uit het veld geslagen werd door situaties die me vroeger een hele dag konden ‘bezetten’ met stress. Ook mijn ‘hersteltijd’ als ik ergens boos op ben, is na deze training opvallend korter geworden. Dat is fijn voor mezelf, voor mijn omgeving en maakt me veel productiever. In totaliteit voel ik me meer gecentreerd en nog meer bij mezelf.


Dat zijn dan wat vage woorden misschien, maar dat betekent dat ik makkelijker besluiten neem, mijn intuïtie nog meer vertrouw en vertrouwen heb in de toekomst zonder te moeten jagen. Die winst is elke dag voelbaar en maakt dat ik meer momenten heb waarin ik kan zeggen ‘life is good’. En dat gun ik iedereen

Liannne Ebbinkhuizen,  
Serial Entrepreneur, Speaker

"Wat een bijzondere training
van Be More You"

Voorafgaand aan de training was het erg druk in mijn hoofd en was ik alleen maar bezig met de toekomst, nieuwe doelen stellen en resultaten boeken. 


Hierdoor miste ik veel informatie om mij heen. Ik had geen goede balans tussen werk, privé en mijn relatie. Verbazingwekkend hoeveel dieper inzicht de metingen en de training geven. 


Door mijn minder prettige jeugd had ik altijd last om mijn gevoel volledig open te stellen. Al tijdens de eerste dag lukte me dit volledig.


Ik weet nu de knop te vinden. Ik ervaar een groot verschil tussen voor en na de “Be More You” training, ook mensen in mijn directe omgeving nemen positieve veranderingen waar.


Ik kan mijn gevoel nu volledig openstellen en ben vooral in het “hier en nu”. Ik praat rustiger en voel me rustiger.


Ik ervaar de kwaliteit van “leven in het hier en nu”, waar ik voorheen vooral met morgen bezig was.


De investering van de tweedaagse training heeft mij directe meerwaarde geleverd. 

Joël van Dorst,
Coördinator Regionaal Milieuhandhavingsteam (RMHT) en eigenaar JvD Milieuservices (freelance handhaving/milieu)

"Hoe treffend was het profiel dat uit de computer rolde!”

Het 2-daagse programma was inspirerend, vernieuwend en confronterend. De directe feedback van je eigen hersenfrequentie kan niet worden ontkend. Het is een persoonlijke spiegel met extra lichtval. Goede en mindere goede kanten worden helder zichtbaar en toegelicht. 


Ik dacht bijvoorbeeld dat ik mezelf makkelijk kon ontspannen. Hersengolven verraden direct uiterlijke schijn. Hiermee kreeg ik snel een zeer goed beeld wat je kan verwachten van deze training. Na twee dagen ‘Balance’ kwam ik uit de training met tools waar ik direct op kon voortbouwen.


Ik leer nu dagelijks hoe ik mijn energieniveau beter kan balanceren in een druk bestaan. Vanuit die positie hou ik ook beter focus op belangrijke zaken.


Ik ga verder met deze training. De investering van het tweedaagse programma Balance heeft mij directe meerwaarde geleverd.


Direct trainen op je brein is verbazingwekkend verhelderend.

Deze twee dagen leveren iedere professional een meerwaarde in hun performance.”

Heidi Verburg,
Ondernemer - creator Heidewietska 

Dit is het resultaat van de 2-daagse breintraining

Volg je eigen koers

Volg je 

eigen koers

Ben je geneigd rekening met anderen te houden? Tijdens je training leer je bij jezelf te blijven en ook op je eigen innerlijke kompas te koersen. Dat maak het een stuk makkelijk om te ontdekken wat jij zelf wilt en belangrijk vindt.
Vergroot je mentale weerbaarheid

Vergroot je mentale weerbaarheid

Geraakt door iets wat er gebeurt of gezegd is? Tijdens je training leer je dit bij jezelf herkennen en je weer te herpakken. Daardoor blijf je niet de hele dag met dat nare gevoel rondlopen en kun je veel sneller de draad weer oppakken.
Minder last van je innerlijke criticus

Minder last van je innerlijke criticus

Je leert met een open mind kijken. Je hebt daardoor minder last van oordelen, meningen, allergische reacties op mensen of dat kritische stemmetje dat steeds vindt dat het (nog) beter, (nog) sneller had gekund én gemoeten.
Ontspannen blijven als het spannend is

Ontspannen blijven als het spannend is

Heb je de neiging om gespannen te raken? Je leer om ook onder uitdagend omstandigheden te ontspannen en bij jezelf te blijven.
Effectiever reageren in uitdagende omstandigheden

Effectiever reageren in uitdagende omstandigheden

Tijdens je training ontdek je hoe je reageert onder druk. Je leert het te herkennen, maar ook hoe je dat anders en effectiever kunt doen
Besluitvaardiger

Besluitvaardiger


Het is een stuk makkelijker om beslissingen te nemen als je goed bij je gevoel en je intuïtie kunt. Precies dat laatste leer je tijdens je training.
Vergroot je proactiviteit

Vergroot je proactiviteit

Je leert tijdens je training in het nu te zijn. Dat helpt om je niet op te blijven winden over wat er in het verleden is gebeurd of wat er in de toekomst zal gebeuren. En zo kun je veel ontspanner en adequater reageren op de situatie die zich nú voordoet. En daar dan het beste van maken.
Lol in lastige gesprekken

Lol in lastige gesprekken

Doordat je dicht bij jezelf kunt blijven en niet meer zo snel verleid wordt tot je overlevingsgedrag, worden ook ‘lastige gesprekken’ een stuk makkelijker. Menig deelnemer vond na de training dat de mensen in de omgeving een stuk makkelijker waren geworden.
Meer focus en concentratie

Meer focus en concentratie

Je leert hoe je met een open mind en op een ontspannen, aandachtige manier met iets bezig kunt zijn.


Dat maakt dat je productiever bent, creatiever en dat je je makkelijker en met meer focus kunt concentreren op taken.
Stap makkelijker uit je comfortzone

Stap makkelijker uit je comfortzone

Als je weet hoe je ook onder uitdagende omstandigheden ontspannen en jezelf blijft, wordt het minder spannend om buiten je comfortzone te gaan.
Je houdt meer energie over

Je houdt meer
energie over

Doordat je veel minder energie verspilt aan denken, piekeren, frustraties en emotionele reacties houd je meer energie over.
Je houdt meer energie over

Jezelf 

laten zien

Je weet wat je wilt en durft hier ook voor uit te komen. Niet omdat het van je verwacht wordt of goed is voor je carrière. Wel omdat je weet dat je zo het beste uit je zelf haalt.

De executive coaches van Be More You

Agnes Jongerius

Agnes Jongerius

'Onze grootste angst is niet dat we onvolmaakt zijn. Onze grootste angst is dat we mateloos krachtig zijn. Het is ons licht, niet onze schaduw, die ons het meest beangstigt.‘ De eerste zinnen uit de inaugurele Rede voor het Presidentschap van Nelson Mandela in 1991 draag ik al jaren met me mee.

  

Als we in onze kracht gaan staan, zijn we in staat wonderen te verrichten. Wat mij blij maakt is het onderzoeken wat in mensen omgaat. Mensen op een speelse en humorvolle wijze uitdagen om in hun kracht te komen. Ik kan scherp en duidelijk zijn, heb een goeie intuïtie en durf te ontregelen.

  

Ik schud mensen door elkaar met pittige feedback en geef ze ook alle ruimte om hun eigen waarheden te laten vinden. Met als enige doel: de ander in het licht te zetten dat hij of zij is.

Renee van Sonsbeek

Renee van Sonsbeek

Wat mij inspireert is dat ik met onze krachtige methode werkelijk kan bijdragen aan het geluk van een ander mens. Want je gelukkig voelen is in mijn ogen het mooiste dat er is in dit leven.


 Mijn persoonlijke weg naar geluk was een zoektocht met vele hobbels maar het is echt waar; de meest moeilijke gebeurtenissen in mijn leven hebben mij sterker, wijzer en zachter gemaakt. Ik geniet van mijn werk. Het geeft me energie. Ik vind het zo mooi dat mensen zich openstellen vanuit het verlangen om stapjes in de richting van hun geluk te zetten, wat dat op dat moment ook is.


Als executive coach ben ik graag bij dit proces betrokken. Ik ben open, volg mijn intuïtie en schroom de confrontatie niet. Mijn missie is geslaagd als jij in je kracht gaat staan. Daar geniet ik van.

Caroline Klooster

Caroline Klooster

De verbinding die ik met mensen heb en mijn bijdrage aan hun positieve ontwikkeling inspireren mij enorm. Ik denk dat we allemaal de mogelijkheid hebben om het mooiste uit onszelf te halen. Vanuit ontspanning, balans en met een knipoog. En zo ontdekken, worden en vervolgens zijn wie je bent, in open verbinding met de mensen om je heen.

 

Ik geloof sterk, dat iedereen die zichzelf ontwikkelt, ook bijdraagt aan de ontwikkeling van het grotere geheel. Bij Be More You ben ik dagelijks aan het werk met mensen, die een stap vooruit willen zetten, die open zijn in wat ze weerhoudt en wat ze willen. En tijdens de training ontdekken dat een wezenlijke stap kunnen zetten in hun ontwikkeling eigenlijk veel makkelijker én leuker is dan ze aanvankelijk dachten. Geweldig om te zien.

                                   

Veelgestelde vragen

Is het effect blijvend?

Wanneer we de afweging maken om wel of niet te kiezen om een programma voor persoonlijke ontwikkeling te gaan doen, kijken we stiekem maar naar één ding: wat levert het me onder de streep op? Wat is het resultaat dat ik ga bereiken? Is dat resultaat me de investering in geld, tijd en moeite waard?

Deze vraag laat zich soms moeilijk beantwoorden als het resultaat minder concreet is. Een verbeterde persoonlijke ontwikkeling is lastiger te waarderen dan bijvoorbeeld een winststijging.

Achteraf wil je niet het gevoel hebben dat je je geld beter had kunnen inzetten. Dat je geld, tijd én moeite verspilde energie zijn en je weer met dat knagende gevoel zit dat je geen steek verder bent. En stilstand, daar hebben bijna alle professionals een hekel aan.

Het is onmogelijk je een concreet resultaat te beloven dat de flowyu-methode je zal brengen. Door het 100% maatwerkkarakter is dit namelijk voor geen van alle deelnemende professionals hetzelfde.

Toch hebben alle unieke, individuele resultaten iets heel waardevols gemeen.

We zijn gewend dat coaches ons helpen om puur op eigen kracht een bepaald resultaat te bereiken. Ze reiken ons de benodigde tools en handvatten, maar wanneer bij jou een ‘doorbraak’ uitblijft, kan het lastig zijn om dit resultaat ooit te bereiken.

Een Flowyu-coach is in staat om je al in de training het gewenste resultaat te laten ervaren. Doordat je daadwerkelijk kan doorvoelen hoe dit gewenste gedrag voelt, zet een je een belangrijke, fundamentele stap. Het resultaat is nu niet meer een ongrijpbaar einddoel, maar een nieuw fundament waar je gemakkelijker op terug kunt pakken omdat je het al kent. Je kunt keuzes maken van het juiste gevoel, binnen een groter potentieel kader.

Een fundamentele verandering die constant inzet en (veel!) oefening vraagt, maar als het ware nieuw is ‘vrijgekomen’ binnen jouw spectrum van keuzes.

Juist: er is geen moeiteloze short cut naar een perfect leven. Na het volgen van je programma zit de wereld nog precies hetzelfde in elkaar als ervoor. Toch is er voor jou een hoop veranderd.

Met een nieuwe kijk op de wereld en op je eigen mogelijkheden is het tijd om wat je hebt geleerd en ervaren in je leven te gaan inpassen. In het begin kan dit best moeilijk zijn: de kans bestaat dat je merkt dat je collega’s, gezin of vrienden niet meegaan in jouw ontwikkeling op de manier die je tijdens jouw ontwikkelprogramma voor ogen had.

Je loopt tegen de eerste problemen aan. Ai, lastig.

Toch is er iets fundamenteel anders. Je loopt na je training misschien wel tegen de zelfde uitdagingen aan, maar gek genoeg ervaar je ze heel anders. Je voelt minder frustratie en kunt proactief zoeken naar de beste oplossing. Je verspilt minder energie en bent beter in staat je aandacht te richten op datgene waar je iets kunt betekenen en bereiken.

Is het de investering wel waard?

Tijdens je 2-daagse programma doen we alles wat we kunnen om je in staat te stellen de gewenste ontwikkelstappen te zetten:

In totaal 6 individuele sessies van zo'n 1,5 uur met je coach. In al deze sessie maakt meting van je hersenactiviteit het mogelijk dat je het natuurlijk leervermogen van je brein heel gericht inzet. Daardoor gaat je ontwikkeling snelle en soepeler dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden.

- Tussen de sessies nog een 4-tal tijdsblokken van zo'n 1,5 uur waarin je zelf aan de slag gaat met inzichten en vragen
- Na afloop van het programma heb je ook nog een 2-tal coachingsgesprekken (telefoon of skype)

De meest gehoorde quote van onze deelnemers na afloop? Dit gun ik iedereen!

Kan ik niet gehersenspoeld worden?

We maken het onzichtbare zichbaar en daardor het onbewuste bewust. Hierdoor helpen we je om echte stappen te zetten.

Tijdens je programma ben je zelf 'in control'. Door de meting van hersenactiviteit laten we jou en je brein zient wat er gebeurt. Het is dan aan jou en je brein om met deze input aan de slag te gaan.

Werkt het ook in mijn situatie?

Met onze aanpak brengen we alles in stelling om je staat te stellen om de gewenste doelen te realiseren.

In de afgelopen 8 jaar hebben ruim 650 deelnemers mogen begeleiden.

Natuurlijk had ieder van hen een unieke situatie en uniek vraagstuk. De onderliggende reden en oplossing (het brein) was bij iedereen hetzelfde.

Door de meting van hersenactiviteit bieden we je de mogelijk om dit als waardevolle input te gebruiken voor de door jouw gewenste ontwikkeling.

Op basis van deze praktijkervaring kun je er op vertrouwen dat het bij jou werkt.

We geven je met vertrouwen ook onze unieke garantie: als je na afloop van je programma ontevreden bent over het behaalde resultaat, dan crediteren we de investering in je programma.

                               

Waar vinden de programma's plaats?

Berg en Dal (bij Nijmegen)

Berg en Dal (bij Nijmegen)

Landgoedhotel Holthurnsche Hof

Zevenheuvelenweg 48 A, 6571 CK Berg en Dal

Doorn (bij Utrecht)

Doorn (bij Utrecht)

Landgoed Zonheuvel

Amersfoortseweg 98, 39 41 EP Doorn

Schrijf je nu in voor jouw persoonlijke programma

Vervolg op de Balance Training

De Be More You Balance training die je als eerste volgt is de basistraining. Is deze afgerond dan is het mogelijk om een vervolg te doen in de vorm van de Be More You Transition. Dit is een vierdaagse training waarbij we extra de diepte ingaan.


Wil je direct de diepte in dan kies je voor het combinatiepakket onder de naam Be More You Contribution Footprint. Dit is een combinatie van de programma's Balance en Transition.


Meer informatie over vervolgtrainingen

Be More You Transition 

(4-daags vervolg op Balance)

Be More You Contribution Footprint

(combinatie Balance en Transition)

Niet tevreden? Geld terug!

Honderden deelnemers gingen je voor en hebben ons in staat gesteld ijzersterke programma’s te ontwikkelen waarmee jij je persoonlijke groei fundamenteel kunt versnellen.

 

Ik sta 100% garant voor jouw tevredenheid na deelname. Om die reden geven we je ook de volgende tevredenheidsgarantie:

 

Ben je na afloop van ons 2-daagse programma ontevreden over het behaalde resultaat, dan crediteren we je de investering in je training!